Després de l’èxit de la primera convocatòria, el Departament n’obre una altra per cobrir una campanya que serà llarga. La participació està remunerada.

Salut fa una segona crida a infermeres per a la campanya de vacunació de la covid-19

La Directora General de Professionals de la Salut ha tornat a demanar la col·laboració del COIB i de la resta de col·legis professionals d’infermeres catalans per poder incorporar infermeres i infermers a la campanya de vacunació contra la covid-19. La participació està remunerada.

La setmana passada, el Departament de Salut va fer una crida per poder cobrir la primera fase de la vacunació, que comença la setmana vinent, i que inclourà les persones d’edat avançada i amb discapacitats institucionalitzats, així com als i les professionals de salut. En menys de 24 hores es va doblar la previsió inicial, que era de 500 infermeres i, quan es va tancar el formulari, dos dies després, s’havia arribat gairebé a 3.000 persones inscrites, que ja han començat la formació per poder preparar i administrar la vacuna.

La segona crida permetrà poder cobrir les necessitats de les següents fases de la campanya de vacunació. Amb aquesta convocatòria, Salut té la intenció d’incorporar “el màxim número possible d’infermeres i infermers de Catalunya en aquesta acció sense precedents, ja que es tractarà d’una campanya llarga en el temps.”

Les inscripcions a la segona crida per a la col·laboració en la campanya de vacunació contra la covid-19 es poden fer mitjançant aquest formulari d’inscripció.