FacebookTwitterLinkedInGoogleEnviar...PinterestWhatsapp

Al quart número de la revista Infermeres ens centrem en l’atenció a la salut mental dels infants i els adolescents després de la crisi sanitària provocada per la covid-19, recollint el testimoni de tres infermeres que exerceixen en diversos àmbits.

A l'apartat de l'entrevista incloem una entrevista a Lucía Caram, la religiosa que dirigeix la Fundació Convent de Santa Clara, en què ens parla de la campanya que ha impulsat per acollir al nostre país persones que fugen de la guerra d’Ucraïna i per portar allà ambulàncies per traslladar els ferits a hospitals militars.

També publiquem un reportatge sobre el paper de les infermeres en l’atenció a les persones que es troben en la fase final de la seva vida. En aquest article, recollim el testimoni de tres infermeres que treballen en diversos àmbits i aborden aquesta qüestió des de punts de vista diferents. 

A l’apartat d’Anàlisi, publiquem un article sobre reptes de futur a les residències, en què la infermera Montse Solé parla sobre el Projecte ResiCOVID19, que està liderat per la Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya, amb la col·laboració d’altres institucions acadèmiques, i un altre sobre salvament marítim, en què l’infermer voluntari de la Creu Roja, José Antonio Madrid, ens descobreix un àmbit d’exercici força desconegut.

Dins la secció de Testimoni, entrevistem M Àngels Casellas, que ens explica la seva feina com a infermera rural. Acabem amb les habituals seccions d’Infemera virtual, les recomanacions de la Biblioteca del COIB, l’agenda de formació i les notícies més destacades dels darrers mesos del Col·legi.