FacebookTwitterLinkedInGoogleEnviar...PinterestWhatsapp

Al segon número de la revista Infermeres hem volgut abordar la imatge social de la professió. Per fer-ho, hem parlat amb usuaris i amb infermeres. Les conclusions de les converses les hem recollit en un reportatge, que constitueix el tema de fons. Les reflexions que hi fan tant les infermeres com els usuaris són molt interessants i permetran dur a terme accions per millorar la imatge pública de les infermeres, que ajudin a trencar els estereotips que encara envolten la professió. Més avall, podeu veure diversos vídeos de les converses amb els usuaris i amb les infermeres que han participat en el reportatge.

Un altre dels temes que hi tractem és l’impacte de la pandèmia en la salut mental de les infermeres. Ho fem en un reportatge que recull les veus de persones afectades i de professionals especialitzats en salut mental. L’actual crisi sanitària ha comportat un impacte emocional molt elevat en la nostra professió i es preveu que durant els propers mesos augmenti el nombre de peticions que reben els serveis d’atenció psicològica.

A més, incloem una entrevista a Gemma Poca, infermera cooperant i protagonista del documental La Gemma té un pla, un article sobre la recerca infermera i una entrevista a l’infermer transsexual, Raúl Palomera. La revista es completa amb les seccions de l'agenda de formació del COIB, Infermera virtual, les recomanacions de la Biblioteca, la imatge històrica, el recull de notícies destacades del darrers mesos del Col·legi i la il·lustració.


 

Més 'Infermeres'


El mes d'abril de 2021, es van dur a terme dues reunions de grup, una amb infermeres i una altra amb usuaris, per reflexionar sobre la imatge pública de la professió infermera. Els vídeos següents recullen els moments més detacats d'aquestes sessions.
 

La veu de les infermeres


              

              

 

La veu dels usuaris