FacebookTwitterLinkedInGoogleEnviar...PinterestWhatsapp
15 de febrer de 2024

  Arran de la col·laboració estratègica que van firmar el Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Barcelona (COIB) i el Barcelona Health Hub, neix un espai comú per la promoció de la salut.  

  El COIB estrenarà un nou espai de treball en el BHH

  L’any 2023, el COIB i el BHH firmaven un conveni de col·laboració estratègica amb l'objectiu de fomentar la innovació en l'àmbit de la salut digital entre les infermeres i per intercanviar iniciatives per aconseguir la promoció dins l’àmbit de salut.

  Ara, presenten plegats la creació d’un nou espai físic dins del Barcelona Health Hub, en el recinte modernista de Sant Pau, que beneficiarà a les infermeres de Barcelona i també, a totes les start-ups que formen part del BHH.

  La presidenta del COIB, la Dra. Paola Galbany, donarà la benvinguda a l’acte el proper dimarts 20 de febrer, a les 15:30h, al recinte modernista de Sant Pau, juntament amb el responsable del Departament de Projectes del COIB, Marc Fortes i Cristina Romagosa, infermera i CEO de Nursea.

  Per un costat, aquest nou espai permetrà que les infermeres del COIB puguin nodrir-se de les noves oportunitats que els BHH els pot oferir. Per un altre costat, el COIB podrà atendre presencialment totes les consultes i oferir el coneixement infermer a tots els membres que formen part de l’associació.

  L’acte tindrà lloc el 20 de febrer a les 15:30h, al recinte modernista de Sant Pau, al Carrer de Sant Antoni Maria Claret nº. 167

  Inscripció

  Podeu escriure un correu electrònic amb el vostre nom i cognom i confirmar l'assistència a través del correu: infermeravirtual@coib.cat