15 de novembre de 2023

    El Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Barcelona acull aquest dimecres 15 de novembre la jornada organitzada per la Direcció Estratègica d'Atenció Integrada del Departament de Salut sobre la integració de l’atenció a persones fràgils, PCC i MACA a Catalunya.

    El COIB acull la Jornada sobre la integració de l’atenció a persones fràgils, PCC i MACA a Catalunya, organitzada per l’AIFICC

    Sota el lema “Una nova era en la personalització i la planificació territorial de l’atenció a les persones fràgils, amb cronicitat complexa o avançada”, ha estat una jornada dividida en tres parts: elements clau per a la individualització de les intervencions, elements clau per a la planificació territorial de la resposta i altres elements facilitadors. El conseller de Salut, Manel Balcells, ha inaugurat la jornada i a continuació, s’ha presentat el Pla territorial i el programa PCC/MACA: 10 anys d’una visió, aprenentatges i reptes de futur. La jornada ha comptat amb taules rodones i ponències al llarg de tot el matí i ha finalitzat amb les paraules d’Aina Plaza, directora general de Planificació i Recerca en Salut, i el sotsdirector del Servei Català de la Salut, Alfredo García.