10 de maig de 2021

A través de les delegacions comarcals, la corporació celebra diversos actes, jornades i activitats durant el mes de maig per commemorar el Dia Internacional de les Infermeres, el 12 de maig i que commemora el naixement de Florence Nightingale

El COIB celebra a les delegacions el Dia Internacional de les Infermeres

El Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Barcelona (COIB), a través de les diverses delegacions comarcals, celebra durant el mes de maig diversos actes, jornades i activitats per commemorar el Dia Internacional de les Infermeres. Aquesta celebració té lloc cada 12 de maig, coincidint amb el naixement de la infermera Florence Nightingale, pionera de la infermeria moderna, que va ser capaç de demostrar la importància de les cures i va liderar la transformació de la pràctica infermera.

El Consell Internacional d’Infermeria (ICN) enguany celebra aquesta data sota el lema “Infermeria, una veu per liderar. Una visió de futur per l’atenció de salut". Enguany, la campanya de la institució que representa més de 27 milions d’infermeres arreu del món #IND2021, pretén mostrar com serà la infermeria de cara al futur i com la professió infermera transformarà la propera fase de l’atenció sanitària. L’objectiu d’aquesta campanya, segons expliquen al web de l’ICN 2021.icnvoicetolead.com, és mirar enrere i reflexionar sobre l'impacte de la COVID-19 en el sistema sanitari i la professió infermera i com això afectarà el futur de la salut.

Aquests són els actes programats a Barcelona per les delegacions del COIB:

 

El COIB també impulsa per celebrar el Dia Internacional de les Infermeres la campanya en mitjans de comunicació i altres suports físics en diferents punts de la ciutat de Barcelona i la demarcació #socinfermera, que pretén posar en valor la tasca i fer un reconeixement a les professionals del sector. Relacionat amb aquesta campanya, entre el 12 i el 16 de maig també tindrà lloc un concurs de fotografia a xarxes que consisteix en identificar un dels punts de la campanya #socinfermera, fer-s'hi una foto de manera original i penjar-la a Twitter, Facebook o Instagram. La més original serà premiada.