FacebookTwitterLinkedInGoogleEnviar...PinterestWhatsapp
Formació

Aquest curs te com a objectius treballar els aspectes relatius a la valoració i cura de les cremades, com a ferides especials. També s’inclourà la valoració inicial i les pautes d’actuació amb l’objectiu que no es cometin errors importants durant l’assistència urgent a un cremat greu, doncs, és una situació que pot esdevenir inesperadament, en qualsevol àmbit assistencial. La correcta actuació, en aquests casos, és de vital importància. T'hi podràs inscriure a partir del 2 de desembre.

Formació

Aquest curs té com a objectius recordar les principals indicacions d'una traqueotomia i/o laringectomia, conèixer i identificar els diferents tipus de cànules de traqueotomia, indicacions i material per realitzar la cura del traqueostoma, al llarg de l'hospitalització i, posteriorment, en la consulta. 
T'hi podràs inscriure a partir del 9 de desembre!

Professió

L'infermer d’urgències de l’Hospital Universitari Parc Taulí i líder del projecte Safety Hug (abraçada de seguretat, en anglès), Xavi Pérez, ens parla d’aquest dispositiu desenvolupat pel Parc Taulí i el centre tecnològic Eurecat. Un arnès toràcic amb sensors que incorpora paràmetres objectius per a la presa de decisions amb l’objectiu d’alliberar abans les persones en estat d’agitació que requereixen contenció mecànica, augmentant així la seva seguretat. El projecte ha guanyat una beca del programa CaixaImpulse i ha estat escollit pel programa d’acceleració d’empreses emergents The Collider del Mobile World Capital Barcelona.