FacebookTwitterLinkedInGoogleEnviar...PinterestWhatsapp
Formació

La Vocalia d'Infermeria Médicoquirúrgica et proposa aquest curs que té com a objectius capacitar a l'alumne per desenvolupar les habilitats tècniques per fer els embenats en funció dels moviments i la biomecànica. En el curs coneixerem les diferents tècniques d’embenats i aprendrem a aplicar-les correctament.
T'hi podràs inscriure a partir del 22 de gener!

Formació

En aquest curs coneixeràs i actualitzaràs coneixements respecte a les indicacions, el maneig amb ecografia i les complicacions relacionades amb la col·locació d’un catèter central d’inserció perifèrica (PICC) i de línia mitja.
Les inscripcions s'obren el 27 de gener.

Professió

L'infermer d’urgències de l’Hospital Universitari Parc Taulí i líder del projecte Safety Hug (abraçada de seguretat, en anglès), Xavi Pérez, ens parla d’aquest dispositiu desenvolupat pel Parc Taulí i el centre tecnològic Eurecat. Un arnès toràcic amb sensors que incorpora paràmetres objectius per a la presa de decisions amb l’objectiu d’alliberar abans les persones en estat d’agitació que requereixen contenció mecànica, augmentant així la seva seguretat. El projecte ha guanyat una beca del programa CaixaImpulse i ha estat escollit pel programa d’acceleració d’empreses emergents The Collider del Mobile World Capital Barcelona.