Formació
Lectura radiogràfica avançada

Aquest curs et posarà a l'abast les eines i els coneixements necessaris sobre la formació de la imatge de les diferents exploracions diagnòstiques, els principals riscos i els coneixements i recursos per interpretar els estudis radiològics més habituals i aprofundir en la interpretació radiogràfica, estudis de radiologia contrastada, estudis de Tomografia Computada (TC) i de Ressonància Magnètica (RM). Les inscripcions s'obriran el 20 de desembre.

Professió
Un projecte infermer convida a les persones ingressades a escriure relats

RELAT-Hos és la iniciativa liderada per la infermera de l’Hospital Universitari de Bellvitge Antonia Castro i per la Direcció d’Infermeria del centre amb l’objectiu d’oferir a les persones que estan ingressades una alternativa creativa a les llargues esperes. El projecte, que inicialment es desenvoluparà fins a finals del 2018, culminarà amb l’edició d’una publicació que reculli tots els relats.

Formació
Infermeria a quiròfan (AulaDAE)

En aquest curs l'alumne adquirirà els conceptes bàsics i fonaments de l'entorn quirúrgic, perquè pugui realitzar la seva aplicació pràctica en qualsevol procés quirúrgic.

El curs forma part de la proposta de formació online del COIB i està impartit per AulaDAE.