18 d’abril de 2024

El pròxim 8 de maig se celebrarà el Dia Internacional de les Infermeres a Osona, sota el lema "Visibilitzem les infermeres"

13a Jornada d'Infermeria a Osona, visibilitzem les infermeres

L'acte tindrà lloc a l'aula Magna del Campus Torre dels Frares de la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya (C/ Laura, Vic).

La inauguració anirà a càrrec de Míriam Torres, degana de la FCSB de la UVic-UCC i la Dra. Paola Galbany, presidenta del Col·legi Oficial d'Infermeres i Infermers de Barcelona (COIB). Tot seguit, la co-autora del llibre "Enfermeras invisibes" ens presentarà el seu llibre amb Sergi Cazorla, professor de la FCSB.

Després d'un lleuger esmorzar, Bernat Carola, infermer bomber del GRAE, Laura Curós, infermera emprenedora, Anna Junqué, infermera d'hemodiàlisi en creuers i Iris Alarcon, infermera gestora d'imatge corporal participaran en la taula rodona "Àmbits invisibles de la infermeria". La segona taula rodona de la jornada, "Converses de recerca", inclourà com a participants a Rosa Noell, amb la tesi "Plataforma e-Care i hàbits de salut circadiària en l'atenció d'infermeria a les cuidadores", Júlia Casacuberta, becària del grup de recerca M3O i membre del Grup d'Iniciació Científica de la FCSB i Roger Ortiz i Marc Sánchez, estudiant de TFG i TFM respectivament.

Montserrat Faro, delegada del COIB a Osona i Meritxell Mondejar, coordinadora del Grau en Infermeria de la FCSB donaran el discurs de cloenda.
Durant la jornada també hi haurà activitats de relaxament i desconnexió a càrrec d'alumnes de 2n curs del Grau en Infermeria del FCSB i Maria Martínez, cantant, es projectaran diversos articles publicats per infermeres i infermers d'Osona els anys 2022 i 2023 i s'exposaran els tres millor pòster-comunicació dels alumnes de 1r i 3r curs, de diferents assignatures.

Durant l'acte es lliurarà el premi Osona Contra el Càncer, a càrrec de Cristina Herrera, presidenta de la mateixa entitat.

 

Descarrega’t el programa aquí

 

Clica aquí per inscriure’t