19 de desembre de 2023

El primer curs en línia de Talent Infermer@, “El català d’acollida en l’entorn salut”, acaba la seva primera edició amb una valoració molt positiva.

Alta valoració pel primer curs en línia de Talent Infermer@ del COIB, “El català d’acollida en l’entorn salut”

“El català d’acollida en l’entorn salut” ha estat el primer curs en línia de Talent Infermer@, la nova oferta formativa del Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Barcelona (COIB), diversa i adequada a la pràctica professional, amb rigor, innovació i esperit d’accessibilitat i diversitat.

Aquesta edició ha estat un èxit on s’ha fet un seguiment personalitzat amb cada alumne, acompanyant-lo durant l’aprenentatge al llarg del curs.

“El català d’acollida en l’entorn salut” ha obtingut una valoració molt positiva de 4,65 sobre 5 punts on, a través d’un qüestionari, els alumnes han destacat la utilitat que han tingut les classes i el repàs dels conceptes més complicats de gramàtica. Moltes infermeres han destacat que gràcies a aquest curs han trobat un espai on poder estudiar el català de manera senzilla, ja que el curs ha facilitat les eines adequades per a repassar molts conceptes.

Altres participants també han destacat la manera com s’ha impartit el curs i la correcta adaptació del temari a la modalitat en línia.