28 de juny de 2023

La Càtedra d'Infermeria Universitat de Barcelona (UB) – Col·legi Oficial d'Infermeres i Infermers de Barcelona (COIB) organitza divendres vinent, dia 30 de juny, un workshop enfocat en la perspectiva de gènere en el marc de l'entrega dels seus premis de recerca infermera. La trobada tindrà lloc a la Facultat de Filologia i Comunicació. Aula Gabriel Oliver. (Aribau número 2. Barcelona) entre les 9.00 i les 13.00 hores.

La perspectiva de gènere a la Càtedra d'Infermeria UB- COIB

La jornada comptarà amb la presència del rector de la UB, Joan Guardia; la presidenta del COIB, Paola Galbany; la directora de la Càtedra d'Infermeria UB-COIB, Marta Romero; i la directora adjunta de la Càtedra d'Infermeria UB-COIB, Llúcia Benito.

La conferència inaugural anirà a càrrec de Teresa Echeverría, infermera del Servei d'Urgències de l'Hospital Clínic i membre de la Comissió de maltractaments i salut i del Programa Ajuda del COIB, que parlarà sobre la importància de la publicació en perspectiva de gènere.

Durant la jornada hi haurà dues taules rodones amb les comunicacions dels articles publicats que s'han presentat als premis a les publicacions infermeres en perspectives de gènere en infermeria entre 2020-2022 a revistes nacionals o internacionals amb factor d'impacte.