21 de setembre de 2023

  Aquesta sessió per a les infermeres busca identificar situacions complexes al voltant de la mort viscuda en l’entorn professional.

  EL COIB posa en marxa les sessions de suport pel dol viscut en les intervencions infermeres

  El COIB inicia un seguit de sessions de grup de suport al dol per trobar situacions complexes envers la mort dins l’àmbit professional. Les sessions proporcionaran un espai per expressar, compartir emocions, experiències entre companyes així com parlar sobre l’impacte que aquestes situacions comporten per la mateixa infermera que les viu. Les infermeres trobaran en aquesta formació un grup de suport amb les mateixes experiències que ella.

  S’aprendrà sobre els diferents tipus de dols, es parlarà d’experiències professionals i també de l’impacte psicosocial de la infermera en l’atenció a situacions de final de vida.

  La formació comptarà amb una sessió mensual, els dimecres de 17 a 19h. Les sessions començaran el 18 d'octubre i seguiran el 15 de novembre, 13 de desembre del 2023, 17 gener, 14 febrer, 20 març, 17 abril, 15 maig i 19 de juny de 2024.

  Dins el programa hi participaran Núria Gorchs Font, infermera; Montse Faro Basco, infermera i antropòloga, Olga Bosch Rosa, infermera i psicòloga i Judit Pons Baños, infermera especialista en salut mental.
   

  Més informació