Amb els cursos Català d’acollida en l’entorn salut 1a edició i Radicalització Gihadista: Detecció de signes de pre-radicalització i prevenció, el Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Barcelona (COIB), presenta aquest dies Talent Infermer@, un nou espai d’aprenentatge en salut. El curs de català s'imparteix entre els dies 24 d'octubre i 28 de novembre; i les inscripcions es tanquen el dia 18 d'octubre. Mentre que els de detecció del gihadisme serà del dia 14 de novembre al 19 de novembre; i la inscripció està oberta fins al dia 6 de novembre.

Català i Detecció del Gihadisme, primeres noves propostes d’aprenentatage de Talent Infermer@ del COIB

Amb Talent infermer@ s’inicia un procés de transformació en les propostes d’aprenentatge que el COIB amb una oferta formativa diversa i adequada a la pràctica professional, amb rigor, innovació i esperit d'accessibilitat i diversitat. Així, a les propostes de la modalitat presencial i telepresencial actuals, s’hi afegeix la modalitat en línia i mixta amb cursos propis. Unes propostes que contemplaran, el propòsit de reconèixer i identificar aquelles competències ( actituds i habilitats), que ens ajuden a aplicar els coneixements apresos. En aquest sentit, es reforçaran de manera transversal els aprenentatges relacionats amb:

  • L’atenció centrada en la persona, prioritzant els principis de l’atenció integral i integrada en el marc de l’enfocament salutogènic.
  • Habilitats comunicatives presents en la relació d’ajuda (escolta activa, empatia, assertivitat).
  • La seguretat de la persona atesa i la prevenció de riscos laborals del professional de la salut.
  • Els valors del codi d’ètica de les infermeres i infermers de Catalunya: Responsabilitat, autonomia, intimitat i confidencialitat, justícia social i compromís professional.

La modalitat en línia a través d’un campus d’aprenentatge propi contempla propostes d’elaboració corporativa, fruit d’una detecció de necessitats viva, flexible i contextualitzada feta des dels diferents àmbits del nostre exercici professional.

 

Foto: Gisel Fontanet, responsable del projecte Talent Infermer@