La Vocalia d’Infermeria de Salut Mental del Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Barcelona (COIB) organitza un webinar sobre l’abordatge de les addiccions per proporcionar les eines i coneixements respecte a les addiccions i als recursos actuals que tenim a la xarxa assistencial d’addiccions, el dijous 25 de gener.

El COIB organitzar un nou webinar sobre l’abordatge de les addiccions

Les infermeres que treballen a la xarxa d’addiccions volen eliminar l’estigma i el tabú que suposa aquest tema tant dins l’àrea de salut mental com dins l’àrea de salut general. Aquest webinar es realitza des del grup d’infermeria del CAS Catalunya i està dirigit a totes les infermeres que volen aprofundir en el seu coneixement de les addiccions.

La sessió anirà a càrrec de la infermera Marina García, especialista en salut mental de l’Àrea d’addiccions de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau i la infermera Dra. Amparo del Pino, cum laude en el programa de Neurociències de la Universitat de Barcelona i llicenciada en Psicologia.
 

Ambdues ponents presentaran la situació actual de les addiccions des d’una perspectiva de promoció, prevenció, reducció de danys i sempre col·locant a l’usuari com a centre de les cures.

El webinar serà de modalitat híbrida el dijous 25 de gener a les 17:30h i tindrà una duració aproximada d’una hora i mitja.

Clica aquí per inscriure’t.