Formació

La Vocalia d'Infermeria de Cures Medicoquirúrgiques et proposa aquest curs en el que s'aprofundirà en el coneixement i maneig de tot tipus de ferides i sobre les noves tècniques i materials de cura disponibles per tal de poder oferir una millor qualitat assistencial als usuaris. També d'estudirà com economitzar en la utilització dels materials de cura.

Pots inscriure't a partir del 23 de novembre.

Formació

Apren a desenvolupar estratègies d’intervenció davant el malalt pal·liatiu oncològic i no oncològic. Incrementar coneixements en el maneig del malalt pal·liatiu. Analitzar la influència dels valors culturals en la tasca assistencial amb la finalitat de sensibilitzar als professionals sanitaris vers la situació de final de vida. Inscriu-te fins el 24 d'octubre!

Formació

La Vocalia d'Infermeria Pediàtrica et proposa aquest curs en el que es pretèn assolir els coneixements per poder realitzar una correcta valoració de les lesions músculo-esquelètiques més freqüents en l’àmbit de la infermeria pediàtrica i aplicar en cada cas l’embenat més adient en funció de l’estadi de la lesió i de l’edat del pacient.

T'hi pots inscriure fins el 30 d'octubre.