28 de juliol de 2023

Sor Lucia Caram Padilla i Alguer Miquel i Bo participen en la jornada del Dia del Cooperant. Les infermeres de Barcelona, Beatriz Moreiras Abril, Maria Carmen Aranda Martínez, i Zahida Jiménez Prados, cooperants en diferents zones de conflicte o emergències d'Àfrica, Grècia o Equador, entre altres punts, seran les protagonistes de la jornada Infermeres Cooperants en conflictes i emergències.

Les infermeres cooperants a conflictes i emergències, protagonistes al COIB

Les infermeres de Barcelona, Beatriz Moreiras Abril, Maria Carmen Aranda Martínez, i Zahida Jiménez Prados, cooperants en diferents zones de conflicte o emergències d'Àfrica, Grècia o Equador, entre altres punts, seran les protagonistes de la jornada Infermeres Cooperants en conflictes i emergències que organitza l'Àrea de Cooperació del Col·legi Oficial d'Infermeres i Infermers de Barcelona el dijous, dia 7 de setembre, a partir de les 17 hores a l'Auditori de l'entitat de l'Espai Pujades 350. L'acte es convoca amb motiu de la celebració del Dia Internacional del Cooperant, l'endemà, divendres 8 de setembre.

Sor Lucia Caram Padilla, religiosa dominica i activista social també participarà en la jornada explicant el trasllat que es va fer de malalts de la Guerra d'Ucraïna amb infermeres voluntàries de Barcelona, reclutades pel COIB. Mentre que el músic Alguer Miquel Bo, també conversarà sobre els diferents projectes que l'ONG Casa Terra desenvolupa a diferents punts del planeta. Fent especial èmfasi en el paper de les infermeres.

La presidenta del COIB, Dra. Paola Galbany Estragués; i la infermera Meritxell Cascán Montiel, assessora de cooperació del COIB; donaran la benvinguda a l'acte a partir de les 17 hores. Mentre que, tot seguit, l'infermer i responsable de Projectes del COIB; Marc Fortes Bordas, moderarà la taula d'experiències de les Infermeres Cooperants convidades. Després de la pausa cafè; a les 18.30 hores Cascán dirigirà la conversa amb sor Lucia Caram i Alguer Miquel.

Més informació i inscripcions

Descarrega't el programa!