El Grup de Treball de Recursos Materials (RRMM) del Col·legi d’Inferemeres i Infermers de Barcelona (COIB) van assistir els dies 27, 28 i 29 de setembre al 16è Congrés ANECORM (Asociación Nacional de Enfermería Coordinadora de Recursos Materials) celebrat a Màlaga sota el lema “Gestionant recursos, aportant solucions”.

El Grup de Treball de RRMM presenta un pòster al 16è Congrés ANECORM

Les infermeres catalanes Isabel Garlito (Hospital Vall d’Hebron de Barcelona), Sandra Garcia Arroyo (Hospital Joan XXIII de Tarragona), Anna Hernica Gascon (Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona), Maribel Iborra (Hospital Clínic de Barcelona), Anna M. Martínez Casas (Mutua de Terrassa), Sandra Pizarro Rino (Hospital Bellvitge), Teresa Riu Alborna (Hospital General Granollers), i Yolanda Sanz Escudero (Hospital Can Ruti de Badalona) van participar amb la presentació d’un pòster. El treball de les responsables de RRMM del COIB portava per títol: “Descripción de un proceso sistematico secuenciado y estructurado para equipar un proyecto de nueva creación o remodelación de un area asistencial ya existente al mejor coste efectivo”.

En aquesta trobada, les infermeres que gestionem els recursos materials als centres van analitzar i aprofundir en temes com l’avaluació i seguretat en el marc europeu de regulació de productes sanitaris, la compra basada en valor al Sistema Sanitari Públic, el desenvolupament professional, les innovacions tecnològiques en logística i la gestió de magatzems, entre d'altres temes.