2 d’octubre de 2019

Seguint els actes lúdics itinerants de celebració del 10è aniversari del portal d’educació i promoció de la salut del COIB, Infermera virtual continua de gira amb la bicicleta "la Salu". Aquesta tardor seguiran apropant a la ciutadania hàbits alimentaris saludables en diversos mercats de la ciutat de Barcelona i d’Esplugues de Llobregat per ensenyar com preparar esmorzars i berenars saludables.

Nous tallers itinerants de promoció de la salut d’Infermera virtual a l’octubre

Pren nota de les noves dates a l’agenda:

  • - Divendres 4 d’octubre al Mercat de Can Vidalet (11.30 h) i al Mercat de La Plana (13.30 h) d’Esplugues de Llobregat, durant la Setmana del cor de la ciutat. Tota la informació aquí.
  • - Dissabte 19 d’octubre al Mercat de les Corts de Barcelona
  • Dissabte 26 d’octubre al Mercat d’Horta de Barcelona - ANUL·LAT 
  • Dissabte 23 de novembre al Mercat del Guinardó de Barcelona

A més d’aquests tallers, durant aquest mes l’Escape Box “la fórmula” visitarà el centre d’atenció primària les Corts de Barcelona els dies 15 i 16. En aquest joc d'escapament amb enigmes ambientat en un entorn sanitari, els participants hauran de resoldre els misteris per poder-ne escapar en 40 minuts.

Podeu seguir la itinerància de "la Salu" a diferents punts de la Barcelona capital i diverses ciutats de la demarcació a través dels canals del COIB i d’Infermera virtual.