30 d’abril de 2019

La bicicleta itinerant dissenyada especialment per al 10è aniversari d’Infermera virtual, “la Salu”, tornarà a sortir de gira el dia 13 de maig per fer parada a la celebració del Dia de la Infermera a l'Escola d’Infermeria del Campus Bellvitge. Facultat de Medicina i Ciències de la Salut de la Universitat de Barcelona (UB). De 12 a 16 hores els estudiants i treballadors del campus podran gaudir dels tallers de reanimació cardiopulmonar (RCP) i d’alimentació saludable així com d’activitats lúdiques i educatives sobre mesures antropomètriques, cooximetria, realitat augmentada o emocions que impartirà l’equip d’Infermera virtual.

Nova parada dels tallers i activitats de la bicicleta itinerant “la Salu” d’Infermera virtual a la Universitat de Barcelona

El 2019 és un any de celebració per a Infermera virtual, ja que el pròxim 20 de maig es compleixen 10 anys de la posada en línia del portal d’educació i promoció de la salut del COIB. Paral·lelament a la jornada acadèmica del 20 de maig que donarà el tret de sortida als actes de celebració, Infermera virtual ha dissenyat tot un seguit d’accions de caire acadèmic i lúdic pensades per acostar encara més l’eina als seus dos públics principals: les infermeres i infermers i la ciutadania, la primera de les quals és la fira sobre salut de Sant Andreu de la Barca.

La Salu és una bicicleta itinerant especialment dissenyada per a Infermera virtual i per aquesta celebració que durà arreu tallers i activitats relacionades amb la salut i per a tots els públics. A cada parada que faci “la Salu” s’hi podran trobar diferents tallers sobre com deixar de fumar, com fer una RCP, com preparar-se una carmanyola saludable, com llegir les etiquetes dels aliments o vinculats a certes malalties com la diabetis o el Chron, entre molts altres. Tots els tallers estan pensats per divertir-se alhora que s’adquireixen eines i coneixements a fi que cada persona pugui prendre decisions en el seu dia a dia que l’ajudin a trobar-se millor i sentir-se bé. La Salu inclourà també activitats estàtiques que es podran realitzar, per exemple, a través de tauletes mòbils, com ara conèixer les Històries dels Bonsu, aprendre una postura corporal correcta o un visor de pulmons, entre moltes altres.

Podeu seguir la itinerància de “la Salu” a diferents punts de la Barcelona capital i diverses ciutats de la demarcació a través dels canals del COIB i d’Infermera virtual.