28 de febrer de 2020

La candidatura Infermeres 2020 ha estat proclamada com a guanyadora de les eleccions del COIB, després del recompte realitzat avui dels vots per correu emesos amb la modalitat correu espress. Infermeres 2020 ha aconseguit 1.229 vots, mentre que Som Garantia ha recollit 1.192 vots i El COIB ets tu, 650.

Paola Galbany, proclamada nova presidenta del COIB després del recompte de vots procedents del correu express

Aquest recompte de vots s’ha realitzat avui després que dimecres passat quedés suspesa la proclamació de la candidatura guanyadora al ser acceptada, per part de la Mesa Electoral, la impugnació presentada per la candidatura Infermeres 2020 en relació als vots per correu emesos en la modalitat correu express.

 


En aquest recompte final, s’han considerat vàlids 3.071 vots. S’ahn registrat 5 vots nuls i 1 vot en blanc.

D’aquesta manera, la nova Junta de Govern queda integrada per:

  • Presidenta: Paola Galbany Estragués
  • Vicepresidenta: Isabel Mas Masagué
  • Secretaria: Eva Gausachs Cucala
  • Tresorer: Enric Mateo Viladomat 
  • Vocals: Noemí Obregón Gutiérrez, infermeria obstètrico-ginecologia (llevadores); Encarnación Gómez Gamboa, Infermeria pediàtrica; David Giménez Díez, Infermeria de salut mental; Lorena Villa García, Infermeria familiar i comunitària; Àngel Mencias Valero, infermeria de cures medicoquirúrgiques; Ester López Luna, infermeria geriàtrica; Sebastiana Quesada Fuentes, Infermeria del treball i Paloma Amil Buján, com a vocal.
     

​​​​​​​Consulteu tota la informació relativa a les actas i resolucions de la mesa, així com les impugnacions i al·legacions presentades per les diferents candidatures

 

Fotografia: Infermeres2020