Les professionals que vulguin sumar-se de forma voluntària a administrar les primeres dosis de la vacuna durant el primer trimestre rebran una remuneració extraordinària per aquesta feina

El Departament fa una crida d’infermeres que vulguin col·laborar amb la campanya de vacunació de la covid-19

El Departament de Salut, en una carta de la Directora General de Professionals de la Salut, ha demanat la col·laboració del COIB i la resta de col·legis professionals d’infermeres catalans per fer una crida a 500 infermeres i infermers que vulguin sumar-se voluntàriament a participar en la campanya de vacunació de la covid-19.

La primera fase de la vacunació inclourà les persones d’edat avançada i amb discapacitats institucionalitzats, així com als professionals de salut. Aquest procediment, i donades les característiques de les primeres dosis que es rebran, requerirà d’una formació específica per a la correcta administració de les diferents vacunes.

Un cop el Departament tingui les dades dels professionals inscrits a la campanya de vacunació covid-19, es gestionaran en base a les necessitats dels equips mòbils dels diferents territoris, partint de la disponibilitat de les infermeres i infermers. S’establirà la conseqüent remuneració extraordinària pels professionals que col·laborin a la campanya de vacunació covid-19.

Les infermeres i els infermers que desitgin col·laborar amb la campanya durant el primer trimestre de l’any, poden omplir el següent formulari: 

Formulari de col·laboració campanya vacunació COVID-19

Fotografia: Tina Franklin. Flickr.