19 de desembre de 2019

Seguint amb el procés de la convocatòria d’eleccions al COIB, que es duran a terme el 24 de febrer, les col·legiades i col·legiats que volen exercir el seu dret a vot per correu ja estan fent les sol·licituds. La documentació per emetre el vot per correu es començarà a enviar a partir del dia 22 de gener, dia següent a la proclamació de les candidatures.

Les col·legiades que vulguin votar per correu a les eleccions del COIB rebran la documentació un cop proclamades les candidatures

Les col·legiades i col·legiats que demanin el vot per correu rebran per correu certificat al seu domicili dos sobres, un petit (per al vot) i un altre més gran, les paperetes de les diferents candidatures que concorrin als comicis i la certificació d'inscripció en el cens electoral.A l’espai de les eleccions al COIB podeu trobar tota la informació sobre com fer la sol·licitud i com emetre el vot per correu. El període per sol·licitar la certificació per al vot per correu s’acaba el 15 de febrer de 2020. 

 

Consulta com votar per correu


Us recordem que, d’acord amb el calendari electoral i el que estableix l’article 42 dels Estatuts col·legials, el període de presentació de les candidatures s’iniciarà el 7 de gener de 2020 i finalitzarà com a data màxima el dia 16 de gener de 2020.

Les candidatures hauran de presentar la documentació acreditativa de les especialitats d’infermeria dels seus membres -per original o còpia compulsada-, de conformitat amb l’acord de la mesa electoral de 11 de desembre de 2019.