25 de gener de 2024

    Enric Mateo, infermer especialista en familiar i comunitària i tresorer del Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Barcelona (COIB), ha donat la benvinguda als assistents i ha anunciat la subvenció rebuda per part del Departament de Salut a dues eines dissenyada per les infermeres de Barcelona.

    El COIB acull la jornada d’Innovació en l’ecosistema de la salut, jornada organitzada pel 22@Network Barcelona

    El COIB, com a membre del 22@Network Barcelona, ha acollit la jornada d’Innovació en l’ecosistema de la salut. Per començar l’any, en aquest primer 22@Breakfast, el tema principal ha estat la salut, ja que en els últims anys, la ciutat de Barcelona ha esdevingut un centre de salut reconegut de manera internacional. Mateo ha destacat com salut i innovació són dos conceptes clau per al benestar de les persones i com el COIB està compromès amb la promoció i el suport a la innovació dins del seu l’àmbit.

    També ha aprofitat el moment per compartir bones notícies, ja que el COIB, en el marc de les relacions i la cooperació institucional, ha aconseguit una subvenció del Departament de Salut per dos projectes que han d’ajudar, tant al desenvolupament professional com tenir un impacte positiu en les persones. Això només és un exemple de com el Col·legi pren rellevància per contribuir i fer front als reptes, actuals i futurs, de la pròpia professió i del conjunt del sistema de salut.

    La jornada ha continuat amb la intervenció d’Anna Gómez, directora d’operacions de la CIMTI, una iniciativa impulsada per la Fundació Leitat i el Departament de Salut, i amb el responsable d’Àrea Social i Investigació en Audiologia de GAES, Francesc Carreño, que ha parlat sobre les tendències del futur del sector i les innovacions que s'han dut a terme a l'empresa.