FacebookTwitterLinkedInGoogleEnviar...PinterestWhatsapp
Notícies del Col·legi

Són moltes les qüestions professionals que estan pendents de resoldre en relació a les especialitats infermeres, però per poder avançar és necessari saber exactament quantes som de cada especialitat. Amb aquesta finalitat, el COIB llança una campanya per demanar a les infermeres i infermers amb títol especialista, que el vinguin a registrar al Col·legi. Un tràmit que, d’altra banda, es requereix per decret des que es va crear el Registre de Professionals Sanitaris de Catalunya.

Notícies del Col·legi

La mútua i l’entitat col·laboraran en l'organització de la 5ª edició de la Jornada d’Empresa Saludable del COIB, un esdeveniment de referència en salut laboral. MC MUTUAL també oferirà consells de salut del portal d'educació i promoció per a la salut  Infermera virtual a les seves plataformes internes i externes

Formació

En aquest curs online aprendràs l'aplicació de cures assistencials als treballadors que han patit algun incident- accident de treball, o com a conseqüència de lesions o patologies que tenen el seu origen en l'àmbit laboral.

Les inscripcions s'obren cada divendres.