FacebookTwitterLinkedInGoogleEnviar...PinterestWhatsapp
Formació

En aquest curs identificarem els conceptes de salut laboral i epidemiologia general aplicades al camp de la salut laboral (epidemiologia laboral). Serem capaços de reconèixer i d’aplicar els mètodes i instruments adequats utilitzats en epidemiologia, així com identificar i interpretar diferents dissenys d’estudis epidemiològics i poder-los aplicar al camp de la salut laboral. T'hi pots inscriure a partir del 17 de febrer.

Notícies del Col·legi

Són moltes les qüestions professionals que estan pendents de resoldre en relació a les especialitats infermeres, però per poder avançar és necessari saber exactament quantes som de cada especialitat. Amb aquesta finalitat, el COIB llança una campanya per demanar a les infermeres i infermers amb títol especialista, que el vinguin a registrar al Col·legi. Un tràmit que, d’altra banda, es requereix per decret des que es va crear el Registre de Professionals Sanitaris de Catalunya.

Formació

En aquest curs online aprendràs l'aplicació de cures assistencials als treballadors que han patit algun incident- accident de treball, o com a conseqüència de lesions o patologies que tenen el seu origen en l'àmbit laboral.

Les inscripcions s'obren cada divendres.