FacebookTwitterLinkedInGoogleEnviar...PinterestWhatsapp
Notícies del Col·legi

La pandèmia ha fet que es valori més la feina de les especialistes en infermeria del treball i salut laboral, però encara falta molta feina per fer. Ho afirma en aquesta entrevista Marisa Anglès, infermera la Unitat de Prevenció de Riscos Laborals de l’Hospital Vall d’Hebron i membre de la Comissió d'avaluació d'infermeres infectades per virus transmissible per sang (CAIIV) del COIB.

Notícies del Col·legi

Arrenca la campanya de vacunació contra la grip a Catalunya amb la qual s’espera incrementar significativament les cobertures vacunals de les persones de risc i dels professionals dels centres sanitaris i sociosanitaris. Parlem amb la vocal d’Infermeria del Treball, Sebastiana Quesada, sobre com es presenta aquesta campanya.

Notícies del Col·legi

Darrere del gran esforç dels professionals de la salut atenent i tenint cura de les persones infectades per la Covid-19, hi ha els serveis de prevenció i salut laboral dels centres de salut que vetllen per la salut i la seguretat a la feina dels professionals. En parlem amb Laura Bonet, infermera del treball de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva.