31 d’octubre de 2019

La Comissió de Teràpies Naturals i Complementàries del COIB acaba de publicar un llibre que recull els 25 anys de trajectòria d’aquest grup de treball. La publicació, disponible en català i castellà, fa una revisió de les principals activitats de la Comissió, una revisió històrica de l’avenç de les teràpies naturals i reuneix diferents testimonis de les infermeres que van posar les bases del grup a principis dels anys 90.

La Comissió de Teràpies Naturals i Complementàries recull els seus 25 anys d’història en un llibre

Amb la intenció de fer una publicació de lectura àgil i que, alhora, fos una eina de consulta per a les infermeres i infermers interessats en les teràpies naturals, el llibre «25 anys de teràpies al COIB» recull diferents continguts que ajuden a entendre l’evolució de la comissió i la seva aportació en formació, recerca i desenvolupament professional en el marc general històric, legal i formatiu que l’ha acompanyat al llarg de més de dues dècades.


La publicació, disponible en català i castellà, està integrada per diferents capítols. D’una banda, el resum dels objectius i activitat de la Comissió; el cronograma històric en el que es pot consultar, any rere any, l’activitat i aportació de la Comissió i el COIB així com les novetats i fets destacats en l’àmbit català, estatal i europeu. S’inclou també informació de l’àmbit docent i la recerca, com ara les tesis doctorals llegides de l’àmbit de les teràpies naturals a Catalunya.  

El capítol més entranyable ve de la mà de les converses creuades entre les actuals membres de la Comissió i vuit antigues integrants, de l’època de la seva creació i que comparteixen en mode conversa els seus principals records i valoracions sobre l’època. 
El llibre ha estat coordinat per Montserrat Bayego, responsable de la Comissió de Teràpies Naturals i Complementàries del COIB i Mònica Fidelis, cap de comunicació del COIB.

Si vols demanar el llibre imprès, contacta amb el COIB al telèfon d'atenció col·legial 900 705 705 o a info@coib.cat

Llibre en català

Llibre en castellà