7 de juliol de 2023

La Vocalia d’Infermeria de Salut mental del COIB organitza, el 5 d’octubre, una jornada per tractar la salut mental des de la mirada infermera.

9a Jornada Catalana d’Infermeria de Salut Mental. La salut mental des de la mirada infermera

La jornada té com a objectius visibilitzar els nous enfocaments i les noves eines terapèutiques des de la perspectiva de la infermera de salut mental i facilitar als participants un espai d'escolta i reflexió sobre els nous models d'atenció a les persones.

Comptarem amb una ponència d’obertura sobre el suïcidi, amb una taula rodona sobre el lideratge infermer en la salut mental infantojuvenil i una altra enfocada a la salut mental dels adults, de la mà d’infermeres i infermers especialistes en salut mental.

Acabarem la jornada amb la ponència de cloenda a càrrec de Glòria Jodar, degana del Consell de Col·legis d'Infermeres i Infermers de Catalunya (CCIIC), directora de l’Àrea de Coneixement i Desenvolupament Professional del COIB i especialista en salut mental, que ens parlarà sobre el present i futur de la infermera especialista.

També tindrem l’exposició dels pòsters presentats a la jornada i el lliurament dels premis d’aquests i del Premi ASCISAM 2023.

Si vols presentar el teu pòster a la jornada, consulta les bases per a la presentació en aquest enllaç.

Més informació i inscripcions aquí!