29 d’octubre de 2019

Al mes de novembre continuen els tallers i les activitats relacionades amb la salut i per a tots els públics en el marc de la celebració del 10è aniversari del portal d’educació i promoció de la salut del COIB. A través de la bicicleta itinerant dissenyada especialment per a Infermera virtual, 'la Salu', i de l’Escape box ‘La fórmula’ seguiran apropant a la ciutadania hàbits alimentaris saludables en diferents centres de salut, mercats de Barcelona i jornades científiques.

Infermera virtual continua la gira d’activitats lúdiques itinerants del desè aniversari

Aquestes són les pròximes dates:

Setmana del 4 al 8 de novembre: taller d’alimentació en hemodiàlisi a la Sala d’Hemodiàlisi de l’Hospital del Mar i taller d’RCP al vestíbul de l’Hospital del Mar en horari combinat de matins i tardes.

  • Dilluns 18 de novembre: Taller d’esmorzar i berenar saludable al CAP Turó de Barcelona.
  • Dimarts i dimecres 19 i 20 de novembre: Taller sobre Apps de salut i exposició de la bicicleta a la zona d’exposicions on es farà una mostra dels diferents tallers que s’hi poden fer al XXIII Encuentro Internacional de Investigación en Cuidados, Investén a Barcelona, que té el COIB i l’Escola d’Infermeria de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut de la Universitat de Barcelona com a coorganitzadors.
  • Dissabte 23 de novembre al Mercat del Guinardó de Barcelona.

A més, del 16 al 20 de desembre l’Escape box tornarà a la seu del COIB en una edició nadalenca "Christmas Edition". Pròximament s’obriran les inscripcions.

Podeu seguir la itinerància de "la Salu" a diferents punts de la Barcelona capital i diverses ciutats de la demarcació a través dels canals del COIB i d’Infermera virtual.