La 14a trobada anual dirigida als professionals del sector de les residències de gent gran, que es va haver de cancel·lar per la situació de pandèmia, tindrà lloc el 12 i 13 de març de forma telemàtica

Es reprenen en format online les 14es Jornades Interdisciplinars Catalanes de Residències de Gent Gran

L’objectiu principal és poder donar resposta a les necessitats de formació dels professionals, tenint en compte les demandes fetes en anteriors edicions i les darreres novetats del sector sense deixar de banda la temàtica de la covid-19 a causa de l’impacte que ha suposat per als professionals i els residents. Les jornades tenen la voluntat de ser una oportunitat d’intercanvi d’experiències en l’atenció a les persones grans, contemplada des de les diferents vessants de l’abordatge interdisciplinari i amb un model d’atenció integratiu.

Entre els ponents del programa destaquen l’infermer especialista en son i coordinador assistencial de la Clínica del son Dr. Estivill, Alex Pastor Campo, que participa en la taula rodona sobre son i vellesa, i la infermera especialista en infermeria geriàtrica, Elisabet Pedrosa Almirall, de l’EAR Mutuam a la taula rodona sobre situacions d’emergència.

Aquesta trobada està organitzada per nou dels col·legis professionals implicats en l’atenció d’aquest sector de la població. A més del COIB, també s’hi compten el Col·legi Oficial de Metges de Barcelona (COMB), Col·legi Oficial de Treball Social de Catalunya (TSCAT), l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (ICAB), el Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya (COPC), el Col·legi de Terapeutes Ocupacionals de Catalunya (COTOC), el Col·legi d’Educadores i Educadors socials de Catalunya (CEESC), el Col·legi de Logopedes de Catalunya (CLC) i el Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya (CFC).

Les inscripcions ja es poden realitzar a https://www.activacongresos.com/forms/residenciesgentgran14/. Les infermeres i els infermers col·legiats gaudeixen d’un 25 % de descompte en el preu de la inscripció.

Més informació a http://residenciesgentgran14.activacongresos.com/ 

Imatge: Ariadna Creus i Àngel García | Banc Imatges Infermeres