30 d’octubre de 2023

Coincidint amb el període de vacunació de la grip, la campanya Infermeres? Infermeres!, vol posar en valor la professió i el reconeixement d’aquesta per part de la societat. A partir del 30 d’octubre es pot veure en mitjans audiovisuals, ràdios i xarxes socials.

La campanya Infermeres? Infermeres! del Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Barcelona (COIB) torna als mitjans coincidint amb el període de vacunació de la grip

El Col·legi Oficial d'Infermeres i Infermers de Barcelona (COIB), torna als mitjans amb la campanya Infermeres? Infermeres!, que ja va emetre els passats mesos d’abril i maig. Si aquell cop era per celebrar el Dia Internacional de les Infermeres (12 de maig), ara coincideix amb el període de vacunació de la grip i la covid. Amb la campanya posem en valor el lideratge de les infermeres durant tot el procés de vacunació. Amb aquest spot, carregat d'emotivitat, volem posar en valor la professió infermera. Infermeres? Infermeres!, es veurà a TV3 i a les principals emissores de ràdio del país, així com a les xarxes socials.

Els protagonistes de l’anunci són persones amb èxit a la seva vida professional: la cuinera Carme Ruscalleda, la futbolista del Futbol Club Barcelona Aitana Bonmatí, la periodista Elisenda Carod i el periodista esportiu i streamer Gerard Romero. Tots ells han triomfat en les seves respectives professions i destaquen que han tingut la sort de poder-se dedicar professionalment a les seves passions i que per aconseguir-ho, han comptat i segueixen comptant amb el suport de moltes persones. Posen de relleu que malgrat el seu esforç, no és comparable amb el que fan les infermeres. "Elles sí que tenen mèrit. Dia a dia, cada dia, incansables. Mil professionals en una de sola. Infermeres? Infermeres!", exclamen al final de l’anunci.

La campanya Infermeres? Infermeres! del Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Barcelona (COIB) torna als mitjans coincidint amb el període de vacunació de la grip