Notícies del Col·legi

El Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència envers les Dones parlem amb Dolors Rodríguez i Teresa Echeverría, responsables de la Comissió de Maltractaments i Salut del COIB, sobre el servei que ofereixen i com creuen que es pot eliminar aquesta xacra.

Notícies del Col·legi

Per primer cop, la programació dels cursos es publica de forma trimestral. Durant el primer trimestre de l’any estan previstos més de 30 cursos presencials.

Notícies del Col·legi

En un comunicat conjunt, els quatres col·legis d’infermeres catalans denuncien l’intrusisme professional que suposen les propostes de creació de noves titulacions i l’assumpció temporal d’atribucions i competències professionals pròpies i exclusives de les infermeres per part d’altres professions amb l’excusa de l’emergència de la crisi sanitària.

Notícies del Col·legi

La corporació llança la campanya Més infermeres amb una borsa d’ajudes de 28 mil euros destinats a sufragar el cost de la matrícula als estudiants amb millor expedient acadèmic per cadascun dels centres que ofereixen el grau d’Infermeria a la demarcació de Barcelona. Els estudis universitaris d’infermeria es troben entre els més costosos. Hi ha evidència que una societat amb més infermeres esdevé una societat més sana.

Notícies del Col·legi

La Comissió Deontològica del COIB ha participat en la darrera revisió del codi d’ètica, que reflecteix les lliçons extretes de la pandèmia de la covid-19

Notícies del Col·legi

El Programa de suport a infermeres amb covid-19 persistent reforça l’assessorament en l’àmbit laboral, jurídic i psicològic que la corporació ja ofereix a les col·legiades i col·legiats que pateixen seqüeles de la malaltia