Boto prescripció infermera
Notícies del Col·legi

Seguint amb el procés de la convocatòria d’eleccions al COIB, que es duran a terme el 24 de febrer, s’ha obert el període de candidatures. Les col·legiades i col·legiats que vulguin presentar candidatura poden fer-ho fins el 16 de gener.

Professió

Els professionals de les residències geriàtriques estan cridats a participar a les trobades, de les quals el COIB forma part de l’organització, i que tindran lloc el 13 i 14 de març a l’Espai Pujades 350. Les infermeres i els infermers col·legiats gaudeixen d’un 25% de descompte en el preu de la inscripció i poden presentar pòsters enviant els resums fins al 21 de febrer.

Notícies del Col·legi

La Universitat Oberta de Catalunya (UOC) iniciarà el 27 de gener el curs en línia obert i massiu (MOOC) sota el títol «Alfabetització per a la Salut: Propostes i Idees per a cuidar i cuidar-nos». Infermera virtual és una de les entitats col·laboradores a través de continguts de promoció de la salut.

Actualitat sanitària

L’actual secretari d’Organització del Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC-PSOE) assumeix la cartera de Sanitat i pren el relleu a María Luisa Carcedo. Els 22 ministres del nou Executiu de coalició de Pedro Sánchez han pres possessió al Palau de la Zarzuela aquest matí.

Notícies del Col·legi

Amb l’objectiu de promoure la publicació d’articles en accés obert en revistes indexades amb factor d’impacte elevat, el COIB posa en marxa una nova convocatòria anual d’ajuts dirigida a col·legiades i col·legiats que siguin els autors principals d’articles acceptats per a publicació en revistes científiques indexades al Journal Citation Reports. La convocatòria restarà oberta fins que s’esgoti el finançament establert de 16.000 euros.

Notícies del Col·legi

El Servei de Biblioteca i Documentació Infermera (SBDI) del COIB acull del 15 de gener al 13 de març l’exposició artística ‘+10 #MónAspi’, un recull d'il·lustracions d’Oriol Martín Mármol. Mitjançant el manga, l’autor recrea a través dels seus protagonistes les diferents situacions i sentiments que pot experimentar un adolescent amb aquest trastorn.