Banner Reset 7nov
Professió
Oberta la presentació de propostes als Premis Infermeria i societat 2017

La Fundació Infermeria i societat ha convocat els seus premis anuals amb els que reconeix a persones, grups o institucions que fan o han fet possible el desenvolupament de la professió i de la disciplina infermera. Les bases de la convocatòria ja es poden consultar i es poden presentar candidatures fins l'11 de desembre de 2017.

 

Professió
Vall d’Hebron inicia una campanya de captació de fons per a la creació d’un nou Centre NIDCAP de Neonatologia avançada

El Projecte “Amb tu, com a casa” de l’Hospital Maternoinfantil Vall d’Hebron busca el finançament d’empreses, fundacions, entitats i persones que vulguin col·laborar per convertir l’actual servei de neonatologia en un gran centre de referència per a nounats.

Professió
Florentino Pérez, nou president del Consejo General de Enfermería

Florentino Pérez, actual vicepresident segon del Consejo General de Enfermería (CGE), ha estat proclamat nou president de l'ens després que els altres tres precandidats no han aconseguit reunir els avals suficients per a presentar-se al càrrec. 

Notícies del Col·legi
Preus reduïts per a les col·legiades i col·legiats al Curs d’Oncologia Integrativa

Les col·legiades i col·legiats interessats en la 3a edició del curs Oncologia Integrativa, d’Onmints i amb la participació del COIB, poden inscriure’s amb un 15% de descompte. El curs presencial consta de 300 hores de formació amb l’objectiu d’assolir una visió global del procés oncològic des de la comprensió de la malaltia, la condició física de la persona, el seu estat emocional, social així com dels tractaments i les repercussions sobre la seva salut.