Boto prescripció infermera
Notícies del Col·legi

A fi de poder exercir el dret a vot a les properes eleccions al COIB, el 24 de febrer, les col·legiades i col·legiats han de constar en el cens electoral. Ja podeu comprovar si esteu registrats al cens. En cas de voler fer una esmena o reclamació, ho podeu fer fins el 8 de desembre. També s'ha obert el termini per demanar la certificació per al vot per correu.

Professió

La 44a edició de l’IHF World Hospital Congress, que tindrà lloc a Barcelona del 2 al 5 de novembre de 2020, impulsat per la organització d'associacions d'hospitals i institucions sanitàries d'arreu del món International Hospital Federation (IHF) i la Unió Catalana d’Hospitals (La Unió), compta amb el suport del COIB. Fins el 31 de gener es poden presentar resums de comunicacions a la trobada internacional que té com a eix la transformació en les organitzacions i en els sistemes de salut i atenció social.

Notícies del Col·legi

El Departament de Justícia de la Generalitat sol·licita cada any el llistat de les infermeres i infermers disposats a actuar com a pèrits judicials. Si voleu ser pèrits, és a dir esteu disposats a donar la vostra opinió sobre la pràctica i l’exercici professional en un cas plantejat en un procés judicial, heu d’emplenar el formulari que trobareu en aquesta informació abans del proper 15 de desembre de 2019.

Notícies del Col·legi

El COIB i la Fundació Leitat han signat un acord marc de col·laboració per a la participació del COIB, a través del  Centre d’Innovació i Desenvolupament Infermer (IDIC), en el Projecte del Centre per a la Integració de la Medicina i les Tecnologies Innovadores a Catalunya (CIMTI.cat). Aquest acord preveu que els projectes que el COIB  assessori en l’àmbit de la salut puguin ser captats, promoguts avaluats i en el cas de ser seleccionats, es faciliti la seva acceleració, inversió en els mateixos i el seu creixement. 

Professió

Els guardons, que reconeixen la tasca d’infermeres i fisioterapeutes que treballen pel desenvolupament de les respectives professions, han premiat una proposta de tres infermeres del Campus Sant Joan de Déu i l’Hospital del Mar en la categoria d’innovació i creativitat i una d’un infermer del Parc Sanitari Sant Joan de Déu en la d’iniciatives corresponsables. A més, el portal Enfermería blog de l’infermer Jordi Mitjà ha rebut el premi ‘Enfermería TV’.

Professió

Les infermeres dels centres associats de l’Associació Catalana de Recursos Assistencials (ACRA) han rebut el Premi ACRA a la millor trajectòria i aportació professional. El guardó es va entregar a l’acte de celebració de la 17a edició dels Premis ACRA, el passat 28 de novembre.