Boto prescripció infermera
Notícies del Col·legi

El ple de la Junta de Govern del Col·legi Oficial d’infermeres i Infermers de Barcelona, en sessió celebrada el dia 15 de novembre de 2019, i en compliment del que disposen els articles 53 i 37 dels Estatuts col·legials, ha adoptat l’acord de convocatòria d’eleccions el 24 de febrer de 2020.

Notícies del Col·legi

La Vocalia d’Infermeria Familiar i Comunitària del COIB i l’Associació d’Infermeria familiar i comunitària de Catalunya (AIFiCC) organitzen una jornada de treball sobre la Gestió Infermera de la Demanda (GID), el proper 27 de novembre, amb l'objectiu de debatre i tractar el moment en què ens trobem i els passos a seguir en l’àmbit de l’atenció primària de salut. Per inscriure’t, cal que primer contestis un qüestionari que ajudarà a preparar aquesta sessió de treball.

Actualitat sanitària

Els departaments de Salut i de Treball, Afers Socials i Famílies, han presentat la nova Carta del voluntariat en l’àmbit de la salut 2019. El document actualitza la carta del 2010 i vol reconèixer i promoure el voluntariat en el sistema públic de salut i donar cobertura i seguretat a l’acció voluntària, especialment en termes organitzatius i de qualitat. 

Notícies del Col·legi

La Comissió d’Avaluació d’Infermeres Infectades per Virus Transmissibles per Sang (CAIIV) del COIB publica un nou cas pràctic amb recomanacions sobre com actuar en el cas que una professional lactant o en període de lactància rebi una esquitxada accidental de fluid amb virus del VIH.

Notícies del Col·legi

El Servei de Biblioteca i Documentació Infermera (SBDI) acull del 18 de novembre al 10 de gener l’exposició ‘Visibilitat de la infermeria al llarg de la història’. Es tracta de 10 pòsters sobre la història de la infermeria, des de la prehistòria fins la consolidació de la professió infermera, que pretenen donar visibilitat del rol de la infermera al llarg de la història i que han estat elaborats per alumnes del Grau d’Infermeria de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i coordinats per la infermera i docent Olga Mestres.

Notícies del Col·legi

Al mes de novembre continuen els tallers i les activitats relacionades amb la salut i per a tots els públics en el marc de la celebració del 10è aniversari del portal d’educació i promoció de la salut del COIB. A través de la bicicleta itinerant dissenyada especialment per a Infermera virtual, 'la Salu', i de l’Escape box ‘La fórmula’ seguiran apropant a la ciutadania hàbits alimentaris saludables en diferents centres de salut, mercats de Barcelona i jornades científiques.

Banner investen home