Notícies del Col·legi

L’audiovisual, que consta de dues parts, ha estat creat a partir de la col·laboració de més d’una desena d’infermeres i infermers col·legiats que han volgut posar-se davant la càmera amb l’objectiu de presentar l’aportació infermera a la societat. A través del testimoni de diferents professionals es posen valor la presència, la proximitat, l’atenció holística, l’empatia, l’acompanyament i el rigor científic amb què les infermeres tenen cura de les persones des de qualsevol àmbit.

2a edició del concurs "La infermera, la teva aliada per deixar de fumar"


 

Notícies del Col·legi

S’ha configurat en el sí de la Vocalia d’Infermeria Medicoquirúrgica del COIB un grup de treball format per infermeres responsables d’Àrees quirúrgiques i Unitats de Cirurgia Major Ambulatòria (CMA) de diferents hospitals. El grup neix de la necessitat de desenvolupar competències i línies de treball conjuntes que fomentin la qualitat assistencial de les cures infermeres quirúrgiques.

Professió

Escollir com a primera opció el camí de la salut digital i les Tecnologies de la Informació i Comunicació (TIC) per iniciar la carrera professional d’infermera és poc habitual. Com també ho és trobar una infermera treballant en empreses de consultoria en l’àmbit de la salut. Aquest és el cas de l’Anna Mireia Martínez, una infermera amb un expedient acadèmic brillant i les idees molt clares que, poc menys d’un any després de graduar-se, ha iniciat una carrera professional prometedora en el món de les TIC i la salut digital.

Notícies del Col·legi

La Comissió Deontològica del COIB ha publicat un nou cas de la col·lecció Ètica en el dia a dia centrat en garantir la seguretat de les persones ateses, en un cas d'aïllament per contacte. Aquests casos pràctics tenen l’objectiu d’aprofundir en la reflexió ètica del tenir cura al voltant de situacions de la pràctica quotidiana.

Notícies del Col·legi

El COIB i La Salle Campus Barcelona-Universitat Ramon Llull convoquen una nova edició de la beca per a un màster d'e-Health i gestió sanitària de 60 crèdits ECTS adreçat a infermeres. Per a obtenir la beca, es valorarà que els sol·licitants demostrin que les matèries que s’imparteixen al màster tinguin relació directa amb el lloc de treball i la trajectòria professional inclosa en el Currículum Vitae.

Professió

Les persones admeses a la primera prova de les oposicions per a les places de diplomats/des en infermeria ja poden consultar el dia de la realització de la prova: el 12 de maig de 2019 a les 9:30 hores.

Notícies del Col·legi

Infermera virtual està d’enhorabona: enguany celebra el seu desè aniversari en plena forma i essent una de les webs i apps d’educació i promoció de la salut fet per i per a infermeres i infermers referent a tot l’Estat espanyol. Un model de coneixement infermer que ha anat aconseguint fites i evolucionant tècnicament per respondre a les necessitats de la ciutadania i de les infermeres que en fan ús en el seu dia a dia.

Banner investen home