Notícies del Col·legi

Amb l’objectiu de facilitar al màxim la participació d’infermeres i infermers de la corporació que no van poder acudir a la jornada de consens celebrada al COIB, s’ha habilitat un formulari que inclou el text íntegre de la proposta d'Acord del Consell de Col·legis d’infermeres i infermers de Catalunya (CCIIC) on els professionals que així ho desitgin poden mostrar el seu acord o desacord amb cadascun dels punts. Els resultats de l’enquesta, que restarà activa durant cinc dies, fins el 29 de juliol, seran considerats pel grup redactor de la proposta d’Acord.

Notícies del Col·legi

Matrícula oberta al nou Màster presencial de la Universitat de Barcelona (UB) que compta amb la col·laboració del COIB, responsable del disseny, l’organització i la impartició del contingut. El màster, que començarà el 9 de novembre, està dirigit per Ana Belén Fernández Cervilla, té una durada de dos anys i 60 crèdits.

Notícies del Col·legi

El COIB ha superat sense cap incidència la revisió de les certificacions de la ISO 9001:2015, la norma sobre gestió de la qualitat en el funcionament de la corporació, i la de la ISO 14001:2015, la norma sobre gestió ambiental que ajuda al col·legi a fer una gestió eficaç, reduint l’impacte dels riscos mediambientals derivats de l’activitat i ajudant a tenir un creixement sostenible.

Professió

La Vocalia d’Infermeria Geriàtrica del COIB ha participat en l’elaboració de les propostes d’algunes accions de l’Estratègia sobre canvi demogràfic i envelliment a través del grup de treball sobre l’envelliment del Consell Municipal de Benestar Social (CMBS) amb el qual col·labora. El pla posa èmfasi en el dret a la ciutat al llarg de la vida, potencia la convivència intergeneracional i s’avança a futurs factors de vulnerabilitat en el cas de les persones grans.

Notícies del Col·legi

Fins el 15 de setembre es poden presentar les candidatures a la beca per a projectes de recerca o innovació per a projectes que es desenvolupin entre octubre del 2018 i el setembre de 2019 a la comarca de l’Anoia. El COIB contribueix en la concessió de la beca de la Nit de la Professió de l’Acadèmia, que farà pública la resolució en el decurs de l’acte, el 26 d’octubre de 2018.

Notícies del Col·legi

Des del mes de maig, el Col·legi incorpora l’energia 100% renovable a la seva seu després d’unir-se a la comercialitzadora elèctrica Holaluz. Aquesta mesura suposa un pas més en el compromís per contribuir a la millora contínua de la societat amb el respecte al medi ambient i tindrà també un estalvi econòmic d’un 15% en el cost energètic anual.