Notícies del Col·legi

Dijous 22 de març, a les 19h, es durà a terme l’acte solemne d’entrega dels Premis Infermeria i societat 2017 de la Fundació. L’esdeveniment es farà a l’auditori de l’Espai Pujades 350. Els guardonats en aquesta edició recolliran els premis en un acte conceptuat per posar en valor la capacitat de les infermeres i infermers per fer coses que semblen impossibles a través de la seva pràctica diària, les seves aportacions professionals i el seu compromís amb la societat de la que té cura.

Notícies del Col·legi

Les pintures de Palomo Miguelena i la poesia de María José Aldunate aporten dues mirades sobre la vivència de la malaltia de l'Alzheimer com si fos un diàleg entre les dues disciplines. Dimarts 20 de març a les 18 hores s'inaugurarà l'exposició a l'Àrea Social del COIB (a la primera planta).

Notícies del Col·legi

L’assemblea general ordinària del Col·legi, celebrada el 14 de març, ha aprovat per 57 vots a favor i cap en contra els pressupostos per aquest any. També s’ha aprovat la memòria d’activitats, l’estat de comptes i la liquidació de l’exercici 2017 amb 55 vots a favor.

Notícies del Col·legi

Per novè any consecutiu, 19 col·legis i associacions professionals de Catalunya, entre els quals s’hi troba el COIB, s’uneixen per fomentar l'esport, la salut i el companyerisme a la Cursa Intercol·legial Sabadell Professional 2018, “La Intercol”. La novena edició tindrà lloc dissabte 14 d’abril a la zona de la Mar Bella de Barcelona.

Notícies del Col·legi

Rosa María García Sierra és la nova delegada del Col·legi a Terrassa, cocapital del Vallès Occidental, agafant el relleu d’Isabel Romero Ruzafa, que ha causat baixa per jubilació. La comarca del Vallès Occidental disposa de dues delegacions del COIB, a Terrassa i a Sabadell.

Professió

L'Associació d'exalumnes de l’Escola de Santa Madrona va fer acte d’entrega dels premis en el tradicional sopar celebrat ahir al vespre. Isabel Mas va rebre el Premi Associació, de caràcter honorífic, i Encara Gómez, el Premi Humanització de la Cura, creat amb motiu del centenari de l’Escola Universitària.