Notes de premsa

Convidada pel Col·legi Oficial d'Infermeres i Infermers de Barcelona i la Fundació Víctor Grífols i Lucas, imparteix un seminari centrat en el paper de les tecnologies aplicades al tenir cura i en les seves conseqüències socials.

Professió

Laura Tarrats, llevadora assistencial i de recerca de l’Hospital Universitari Germans Trias i Pujol, ha dissenyat un cinturó per a dones gestants que permet reduir el dolor a les fases inicials del part mitjançant l’aplicació de calor a la zona lumbar i suprapúbica. Després de demostrar els seus beneficis amb un estudi, una empresa l’ha comercialitzat. La llevadora va presentar el projecte a la 8a Jornada de Llevadores del COIB.

Notícies del Col·legi

Es tracta de dos manifestos, un d’acadèmic que denuncia l’atac que actualment pateixen les polítiques d’igualtat a l’Estat amb la voluntat de fer retrocedir els avanços de la lluita contra la violència i la discriminació social de les dones, i un altre en suport a les mobilitzacions arreu del territori que denuncien la situació de retrocés de drets de les dones andaluses fruit de la investidura de la Junta d’Andalusia.

Actualitat sanitària

El Departament ha fet públic el seu nomenament. Sardà és infermera geriàtrica i ha desenvolupat la seva carrera professional principalment en l’àmbit de l’atenció sociosanitària així com també en la docència i la recerca. Va formar part de la Junta de Govern del COIB i actualment és membre de la Vocalia d’Infermeria geriàtrica.

Notícies del Col·legi

Segur que has sentit a parlar del Reglament del Parlament Europeu relatiu a la protecció de de les persones físiques pel que respecta al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades (RGPD), que es va començar a aplicar el maig passat. Si encara no ho has fet et demanem que ens concedeixis cinc minuts i accedeixis a la teva àrea personal per llegir i acceptar la nova política de protecció de dades. És important que coneguis els teus drets i sàpigues quin ús fem al COIB de les teves dades personals.