Professió

L’Institut Català de la Salut (ICS) ha publicat la convocatòria específica de torn lliure per a places d’infermeres. El sistema per resoldre el procés de selecció és el de concurs oposició. El període d’inscripció és del 4 al 23 d’octubre de 2018, ambdós inclosos. S’han convocat un total de 3.301 places.

Notícies del Col·legi

Noemí Obregón, Vocal de Llevadores del Col·legi, intervindrà aquest dijous a les 10h a la Comissió de Salut del Parlament de Catalunya per explicar l'informe sobre l'acompanyament continuat, personal i integral de la dona per part de la llevadora. La sessió es podrà seguir en directe al Canal Parlament.

Notícies del Col·legi

Entre els mesos d’octubre i desembre tindran lloc tres tallers al Casal de Gent Gran Quatre Cantons al barri del Poblenou. Després dels tallers celebrats a l’abril, els diferents autors de les fitxes de contingut del portal de promoció de la salut n’impartiran de nous amb l’objectiu de promoure hàbits saludables, potenciar l’autonomia de les persones en la presa de decisions sobre salut amb el suport del portal i donar a conèixer l’eina al barri.

Notícies del Col·legi

El 14 de novembre se celebrarà la jornada sota el lema 'El benestar i la salut dels professionals' i comptarà amb la participació de Montserrat Martínez, infermera de salut mental responsable del Programa Retorn del COIB, que aportarà la visió infermera a la taula rodona i al debat posterior sobre la mirada dels diferents professionals.

Notícies del Col·legi

El COIB ofereix amb Aula OPE un curs online per preparar de forma específica el temari oficial de les proves de l'Institut Català de la Salut (ICS) que es va fer públic fa uns dies. Aquest curs, que s'inicia el proper 25 d’octubre, té preus reduïts per a col·legiades i col·legiats i les places són limitades. El període per inscriure’s finalitza el 24 d’octubre.

Notícies del Col·legi

La trobada d’innovacions en el sector de la salut digital dirigida a usuaris, professionals, innovadors i empreses del sector HEALTHIO torna a Barcelona del 16 al 18 d’octubre. El COIB hi participarà presentant Infermera virtual i altres iniciatives en matèria de TICS i salut que han dut a terme el grup ITCOIB i l'IDIC.