Notícies del Col·legi
La Comissió de crisi de la prescripció Infermera crida a les Infermeres a mobilitzar-se el 29 de juny

La Jornada de mobilització pretén mostrar què passa quan les infermeres no poden prescriure. La Comissió de crisi de la Prescripció Infermera considera que s’ha esgotat el termini d’espera i, si abans d’acabar aquest mes de juny no s’anuncia el decret català, realitzarà aquesta acció com a toc d’alerta del que podria passar si es porta al límit al col·lectiu infermer.

Professió
El Govern fa oficial l’aprovació de 680 places d’oferta pública per a infermeres i infermers el 2017

El DOGC, publicat el 21 de juny, recull l’acord de la convocatòria per aquest any de 2.400 llocs de treball per personal per a l’Institut Català de Salut (ICS), dels quals s’han assignat a 680 per a diplomats/des en infermeria i 25 places per a diplomats/des sanitaris especialistes.

Professió
La Interterritorial trasllada al Foro de las Profesiones acordar un text que modifiqui el Reial Decret de la prescripció infermera

El Consejo Interterritorial ha decidit deixar en mans del Foro de las Profesiones la solució al conflicte creat pel Reial Decret de la prescripció infermera. Tot i que s’havia anunciat un principi d’acord, el portaveu del Foro de la Profesión Médica de España (FPME) va confirmar al diari online Acta Sanitària que, tot i la voluntat, no hi havia un acord entre ells i el Consejo General de Enfermeria per posar solució al conflicte.

Notícies del Col·legi
El COIB acull l’exposició d’obres del 6è Premi Xarxart del Congrés Català de Salut Mental

El Servei de Biblioteca i Documentació Infermera (SBDI) del COIB organitza una mostra de les obres d’art de Francesc de Diego, guanyador del Premi Xarxart 2016, juntament amb les obres seleccionades al Premi Xarxart 2017— organitzat per la Fundació Congrés Català de Salut Mental en el marc del 6è Congrés. Les peces, que han estat realitzades per usuaris dels serveis de salut mental, s'exposaran a la 1a planta del Col·legi. L'exposició s'inaugurarà el 5 de juliol a les 11h i es podrà visitar fins al 28 d’agost.

 

 

 

 

Professió
Un conte i una guia didàctica contra el maltractament a la vellesa

El Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya (COPC) edita la publicació ‘Al fons a la dreta’ que posa de manifest el maltractament a les persones grans. La guia està pensada per ser una eina didàctica per als professionals de l’educació o que treballen en l’atenció a les persones grans.

Notícies del Col·legi
El COIB i LaSalle convoquen una beca del 50% per a infermeres que vulguin cursar el Màster en e-Health i gestió sanitària

El COIB i La Salle Campus Barcelona-Universitat Ramon Llull convoquen una beca per a un màster d'e-Health i gestió sanitària de 60 crèdits ECTS adreçat a infermeres. Per a obtenir la beca, es valorarà que els sol·licitants demostrin que les matèries que s’imparteixen al màster tinguin relació directa amb el lloc de treball i la trajectòria professional inclosa en el Currículum Vitae.

Professió
Subvenció del COIB amb 150€ de la inscripció al Congrés Internacional d’Infermeria

El COIB subvenciona amb 150€ la inscripció al Congrés Internacional d’Infermeria. Les col·legiades i col·legiats que han assistit a la trobada mundial d’infermeres de Barcelona del 27 de maig a l’1 de juny, poden demanar el reintegrament de 150€ en concepte de subvenció d’inscripció.