Notícies del Col·legi

Aquest 22 de març, els guardonats dels Premis Infermeria i societat 2017 van recollir els premis amb els quals la professió infermera reconeix els seus propis companys i companyes per les aportacions realitzades pel desenvolupament de la professió i la seva imatge social. No us perdeu l’àlbum d’imatges de la gala.

Notícies del Col·legi

Durant el mes d'abril diferents autors de les fitxes de contingut del portal de promoció de la salut impartiran quatre tallers al Casal de Gent Gran Taulat Can Saladrigas, al barri del Poblenou amb l'objectiu de potenciar l'autonomia de les persones en la presa de decisions sobre salut amb els recursos que ofereix Infermera virtual així com donar a conèixer l’eina al barri.

Professió

L’Associació Catalana d’Infermeria Nefrològica (ACIN) convoca les infermeres i infermers interessats al seu cinquè Up-Date el 19 d’abril a la seu del COIB. En aquesta ocasió, es farà una actualització teorico-pràctica de l’accés vascular per hemodiàlisi.

Notes de premsa

L'estudi de la infermera Eva Maria Guix Comellas, finançat pel COIB associa les estratègies per a la salut i el seguiment infermer amb la millora del seguiment del tractament antituberculós en població pediàtrica que, a Catalunya, té una incidència de 7,3 casos pediàtrics per 100 mil habitants. [i]

Notícies del Col·legi

A partir del proper 4 d'abril i fins el 2 de juliol les col·legiades i els seus familiars podran realitzar la seva Declaració de la Renda 2017 comptant amb l'assessorament i la solvència de COIB Serveis Jurídics i Comptables i a preus econòmics.

Notícies del Col·legi

Per novè any consecutiu, 19 col·legis i associacions professionals de Catalunya, entre els quals s’hi troba el COIB, s’uneixen per fomentar l'esport, la salut i el companyerisme a la Cursa Intercol·legial Sabadell Professional 2018, “La Intercol”. La novena edició tindrà lloc dissabte 14 d’abril a la zona de la Mar Bella de Barcelona.