Notícies del Col·legi

La divuitena sessió del Comitè Intergovernamental per a la Salvaguarda del Patrimoni Cultural Immaterial, que se celebra a Kasane (República de Botswana) entre els dies 4 i 9 de desembre, ha anunciat avui dijous, dia 7 de desembre, la inscripció de la Llevadora en la Llista Representativa del Patrimoni Cultural Immaterial de la Humanitat.

Notícies del Col·legi

El Grup d'Infermeria de Malalt Crític del Col·legi Oficial d'Infermeres i Infermers de Barcelona (COIB) organitza la jornada "Cures intensives: on som i cap on anem?" en col·laboració amb la Societat Catalana de Medicina Intensiva i Crítica, el dimecres 13 de desembre, al COIB.

Notícies del Col·legi

El formulari en línia romandrà obert del 5 al 12 de desembre i es facilitarà l'enllaç via correu electrònic des dels respectius col·legis professionals. El Consell d'Infermeres ja va organitzar el passat 30 de novembre la jornada de consens, primera acció de consulta, on es va explicar i sotmetre a debat el text preliminar de l'Acord elaborat pel GGTSedació i a la qual van participar, presencialment o en línia, gairebé 300 infermeres de tot el territori.

Notícies del Col·legi

L’exposició fotogràfica "Placentes", organitzada per l’equip de llevadores encapçalat per Elisenda Campreciós, es pot veure a la seu del Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Barcelona fins al 28 de desembre.

Notícies del Col·legi

El Col·legi Oficial d'Infermeres i Infermers de Barcelona, juntament amb els altres tres col·legis catalans i a través del Consell de Col·legis d'Infermeres i Infermers de Catalunya, demanem la revisió del III Pre-Acord de l'ICS, entre d'altres, i el respecte del dret de vaga com a dret individual i col·lectiu.

Notícies del Col·legi

Demanem la revisió del III Pre-Acord de l’ICS i el respecte del dret de vaga com a dret individual i col·lectiu.

Notícies del Col·legi

El Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Barcelona (COIB) juntament amb els col·legis professionals i consells de col·legis professionals membres de l’Associació Intercol·legial de Col·legis Professionals de Catalunya manifesten la seva voluntat d’impulsar accions i programes que fomentin en el món col·legial i professional la plena inclusió de les persones professionals amb qualsevol tipus de discapacitat, amb una mirada que tingui en compte la perspectiva de gènere i la interseccionalitat.

Notícies del Col·legi

El Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Barcelona (COIB) firma un conveni de col·laboració amb el Barcelona Health Hub (BHH) per a l’intercanvi d’iniciatives per a la promoció de l’àmbit de la salut.

Notícies del Col·legi

L'estratègia, orientada a garantir als residents de centres de gent gran la mateixa atenció de qualitat que la resta de població, "té el lideratge de les infermeres" va manifestar la degana del Consell de Col·legis d'Infermeres i Infermers de Catalunya (CCIIC), la Dra. Glòria Jodar. La degana va assistir a l'acte el dimarts, dia 28 de novembre, a la presentació del "Pla de desplegament de l'atenció integrada social i sanitària a les persones que viuen a residències de gent gran".