Notícies del Col·legi

La Comissió d’Avaluació d’Infermeres Infectades per Virus Transmissibles per Sang (CAIIV) del COIB publica un nou cas pràctic amb recomanacions sobre com actuar en el cas de detectar una petita ferida sota el guant després de fer una extracció de sang a un usuari.

2a edició del concurs "La infermera, la teva aliada per deixar de fumar"


 

Notícies del Col·legi

Sota el títol ‘Factor WeNURSE. Unconventional Enterpreneurs in Health’, aquesta jornada tindrà lloc el 19 de juny a la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut, Campus Bellvitge, de la Universitat de Barcelona. Convida a dones estudiants de Grau, Postgrau, Màster i Doctorat d'Infermeria a proposar idees i solucions innovadores per a afrontar reptes relacionats amb l’ictus. Sol Muñoz, directora del Centre d’Innovació i Desenvolupament Infermer (IDIC) del COIB, participarà en la sessió sobre innovació infermera.

Professió

A cinc mesos de la celebració del XXIII Encuentro Internacional de Investigación en cuidados Investén, ja es coneixen els noms dels principals ponents a les sessions plenàries. Destaca la presentació de Patricia A. Patrician, doctora en infermeria, professora i titular de la Càtedra Rachel Z. Booth Endowed Chair de l’Escola d’Infermeria de la Universitat d’Alabama a Birmingham (UAB) dels Estats Units, que oferirà la conferència inaugural. Les inscripcions anticipades al congrés estan actives fins el 31 d’agost.

Notícies del Col·legi

El proper mes de novembre comença una nova edició del Màster en Infermeria Escolar de l’Institut de Formació Contínua-IL3, de la Universitat de Barcelona. El curs està dissenyat segons les directrius de l'Espai Europeu d'Educació Superior i equival a 60 crèdits ECTS.

Professió

El Departament de Salut ha anunciat en roda de premsa l’augment de la convocatòria de places de formació d’infermeria especialitzada pel 2019, augmentant en un 12,4% l’oferta en relació amb l’any anterior.  Destaca en aquesta convocatòria, l’augment significatiu en infermeria geriàtrica, amb vuit places i la primera convocatòria en infermeria de treball, amb dues places.

Notícies del Col·legi

Fins el 15 de setembre es poden presentar treballs o projectes en l’àmbit de les ciències de la salut que s’hagin desenvolupat a la comarca de l’Anoia. La Beca i el Premi tenen una dotació econòmica de 1.500 euros cadascun. El COIB contribueix en la concessió de la beca de la Nit de la Professió de l’Acadèmia, que farà pública la resolució en el decurs de l’acte, el 25 d’octubre.

Professió

La Fundació Vila Saborit, l'Hospital Sagrat Cor i la Universitat Internacional de Catalunya (UIC) Barcelona han convocat la 4a edició dels premis per al reconeixement de la tasca de joves investigadors en l’àmbit de la infermeria. Enguany es poden presentar treballs de fi de màster fins el 20 de setembre.

Banner investen home