20 de novembre de 2023

  La vocalia de Ciutadania del Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Barcelona (COIB) organitza el webinar “Donació i transplantament d’òrgans i teixits: un procés de vida i esperança” el dijous 23 de novembre en horari de tarda.

  Nou webinar de la vocalia de Ciutadania: “Donació i transplantament d’òrgans i teixits: un procés de vida i esperança”

  Un trasplantament és la substitució d'un òrgan o teixit deteriorat per un altre que funciona correctament. És un tractament que en alguns casos serveix per millorar la qualitat de vida de les persones, però, en molts d'altres, constitueix l'única esperança de vida per a la persona que ho necessita. La donació és un acte voluntari, solidari i un dels més altruistes que es poden fer en un moment que segurament, serà un dels més dolorosos que patirà la família del donant.

  Aquest nou webinar de la Vocalia de Ciutadania vol donar a conèixer i aclarir dubtes relacionats amb el procés de donació i trasplantament d’òrgans i teixits i oferir un fòrum de debat amb tot el relacionat amb aquesta pràctica.

  Per això, diferents ponents exposen la seva visió d’aquest procés: professionals, donants, receptors i associacions de malalts. Hi participen Paloma Amil, Vocal de Ciutadania del COIB, Lis Vidal, membre de la vocalia de Ciutadania, la Dra. Diana Colon, metgessa adjunta i membre de l’equip de trasplantaments de l’Hospital Vall d’Hebron juntament amb la infermera supervisora Carme Vallès, del mateix hospital i dues experiències personals, Jordi Morató com a receptor i Katia Verger com a donant viu i membre de l’associació ANiNAT.

  Aquest webinar serà en línia, els participants rebran un enllaç per poder entrar a la sala el dia abans de la sessió.

  Més informació i inscripcions 
  aquí