Alguns centres sanitaris i unitats docents acreditats per impartir formació sanitària especialitzada organitzen sessions de portes obertes, presencials i en línia, dirigides a resoldre dubtes als futurs especialistes abans del seu període de residència

Les unitats docents obren les portes a les futures infermeres residents

En les properes setmanes, diferents unitats i centres de salut docents convoquen jornades informatives adreçades a les infermeres i infermers que estiguin a punt de cursar la seva etapa com a residents per esdevenir especialistes en infermeria obstètrico-ginecològica (llevadora), infermeria de salut mental, infermeria del treball, infermeria geriàtrica, infermeria familiar i comunitària o infermeria pediàtrica. Les sessions tenen com a objectiu donar a conèixer els diferents programes formatius i, alhora, orientar els futurs residents per tal d’iniciar el seu període de formació especialista als centres docents.

Algunes de les activitats que es duran a terme de la demarcació de Barcelona són:


També pots consultar en aquest buscador del Ministeri de Sanitat les places ofertades en la convocatòria actual. Aquesta informació la faciliten els centres docents corresponents a través dels seus canals informatius. Si en trobes a faltar alguna, fes-nos-la arribar al correu comunicacio@coib.cat.

Fotografia: Ariadna Creus i Àngel García | Banc d'Imatges Infermeres