El Banc d’Imatges Infermeres del COIB tanca l’any amb la incorporació de 1.000 noves fotografies que s’han fet a l’Hospital Clínic de Barcelona, a l’Hospital Maternoinfantil de Sant Joan de Déu i al Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). Aquesta segona gran entrega s’uneix a les imatges ja publicades de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron, l’Hospital de Mollet, el Centre d’Atenció Primària CIS Cotxeres i el Consorci Castelldefels Agents de Salut (CASAP). 

El Banc d’Imatges d’Infermeres amplia el seu fons amb 1.000 fotografies noves

El Banc d’Imatges Infermeres (BII) es va crear ara fa un any amb l’objectiu de recollir fotografies documentals d’accés lliure que expliquin la feina real de les infermeres i infermers catalans. Amb l’objectiu de mostrar la professió infermera tal com és i canviar la manera com se la sol representar, el BII fa evident el cuidar com aportació principal de les infermeres cap als usuaris, recull l’exercici de la professió en tota la seva heterogeneïtat i mostra els professionals amb realisme d’una manera pròxima al nostre context sociocultural. 

El projecte està encara en producció i té previst tancar la col·lecció amb altres centres i institucions de la salut al llarg del 2020.

Entra al Banc d'Imatges Infermeres

 

 

 

Fotografia: Ariadna Creus i Àngel García | Banc d'Imatges Infermeres