Professió

La Fundació Infermeria i societat convoca les Ajudes a la Recerca Infermera 2018 amb les que vol potenciar l’augment de la qualitat i la quantitat d’estudis de recerca infermera que fonamentin les cures basades en l’evidència realitzades a les persones. Amb un pressupost total de 40.000 euros, els interessats poden presentar les seves sol·licituds del 12 al 31 de maig de 2018.

Notícies del Col·legi

Amb l’objectiu de promoure la publicació d’articles en accés obert en revistes indexades amb factor d’impacte elevat, el COIB posa a disposició una bossa d’ajuts per a les col·legiades i col·legiats que en siguin els autors principals. La convocatòria del 2018 restarà oberta fins a finalitzar el finançament establert, que és de 16.000 euros.

Notícies del Col·legi

El COIB ha habilitat una aplicació a l’àrea de Recerca que et permet publicar la teva tesi doctoral o estudi així com consultar la base de dades oberta amb les tesis ja publicades. Aquesta eina té com a objectiu millorar la visibilitat d’aquests estudis, facilitar el contacte amb infermeres interessades i contribuir a la difusió del coneixement infermer.