30 de novembre de 2023

El Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Barcelona (COIB) firma un conveni de col·laboració amb el Barcelona Health Hub (BHH) per a l’intercanvi d’iniciatives per a la promoció de l’àmbit de la salut.

El COIB i el Barcelona Health Hub firmen un acord de col·laboració per a l’intercanvi d’iniciatives per a la promoció internacional de Barcelona, especialment en el sector salut

El BHH és una associació privada sense ànim de lucre que promou la innovació en el camp de la salut digital, una associació formada per startups, corporacions, inversors i organitzacions públiques i privades de serveis sanitaris. El COIB ha firmat aquest acord per millorar la visibilitat de les infermeres en esdeveniments internacionals on el BHH tingui presència, com per exemple, el “Health Revolution Congress”, previst pel mes de maig del 2024.

Per la seva banda, el BHH podrà utilitzar l’Auditori del COIB per a un dels seus congressos anuals, seguint la normativa bàsica del centre.

Aquest nou acord entre ambdues organitzacions busca enfortir les relacions entre el COIB i d’altres empreses de salut, universitats i hospitals per tal de col·laborar en futures ocasions.