22 de maig de 2019

En el marc del 10è aniversari del portal d’educació i promoció de la salut del COIB, Infermera virtual continua de gira amb la bicicleta itinerant dissenyada especialment per aquesta celebració, "la Salu". Amb l’objectiu d’acostar la promoció d’hàbits saludables relacionats amb l’alimentació a la ciutadania, des del maig fins al mes de juliol, podreu trobar diferents tallers en diversos mercats de la ciutat.

Infermera virtual porta tallers per promoure una alimentació saludable als mercats de Barcelona amb la bicicleta itinerant “la Salu”

Si voleu aprender a tenir un esmorzar saludable i a elaborar una carmanyola saludable, no us perdeu els tallers que “la Salu” portarà a nou mercats de la ciutat:

- 9.30 Taller d'esmorzar saludable

- 11.00 Taller de carmanyola saludable

Pren nota de les dates a l’agenda (de 9 a 12 hores):

  • 23 de maig al Mercat de la Barceloneta
  • 30 de maig al Mercat del Clot
  • 13 de juny al Mercat de Sant Martí
  • 27 de juny al Mercat de la Concepció
  • 4 de juliol al Mercat de Santa Caterina
  • 11 de juliol al Mercat de la Llibertat
  • 18 de juliol al Mercat de la Sagrada Família
  • 25 de juliol al Mercat de Sant Antoni
     

El 2019 és un any de celebració per a Infermera virtual. El 20 de maig es van complir 10 anys de la posada en línia del portal d’educació i promoció de la salut del COIB. Paral·lelament a la jornada acadèmica del 20 de maig que donarà el tret de sortida als actes de celebració, Infermera virtual ha dissenyat tot un seguit d’accions de caire acadèmic i lúdic pensades per acostar encara més l’eina als seus dos públics principals: les infermeres i infermers i la ciutadania.

"La Salu" és una bicicleta itinerant especialment dissenyada per a Infermera virtual i per aquesta celebració que durà arreu tallers i activitats relacionades amb la salut i per a tots els públics. Tots els tallers estan pensats per divertir-se alhora que s’adquireixen eines i coneixements a fi que cada persona pugui prendre decisions en el seu dia a dia que l’ajudin a trobar-se millor i sentir-se bé. "La Salu" inclou també activitats estàtiques que es podran realitzar, per exemple, a través de tauletes mòbils, com ara conèixer les Històries dels Bonsu, aprendre una postura corporal correcta o un visor de pulmons, entre moltes altres.

Podeu seguir la itinerància de “la Salu” a diferents punts de la Barcelona capital i diverses ciutats de la demarcació a través dels canals del COIB i d’Infermera virtual.