FacebookTwitterLinkedInGoogleEnviar...PinterestWhatsapp

La Càtedra d'Infermeria UB-COIB organitza la jornada sobre la contribució de les infermeres a la salut comunitària dins del marc de la comunitat educativa, el proper 28 de setembre a la seu del COIB.

Contribució de les infermeres a la salut comunitària

La jornada està composada per tres taules. La primera taula: Infermeres comunitàries: experiències compartides amb les famílies, mestres i alumnes, amb el director del programa INFADIMED, Jordi Fernández, la directora de l’escola Mar i Cel, Noelia Garcia, l’exalumna de l’escola Estalella i Graells, Maria Welsch, i el secretari de l’Associació de Famílies i Alumnes de l’escola Pau Vila, Daniel Castro, moderada per la infermera d’atenció primària, Cristina Escudero.

La segona taula: Escoltem els joves: innovació en salut comunitària, amb els infermers d’atenció primària, Àngels Sanz i Rubén López, la infermera de pediatria, Clara Olmos i una docent de l’Institut Montserrat Roig, moderada per la infermera familiar i comunitària, Sònia Martínez Barbero.

La tercera taula: Prescripció social: amb la tècnica del Servei de Salut Pública i Consum de l’Ajuntament del Prat, Teresa Serarols, la facilitadora de l’àrea de Cultura de l’Ajuntament del Prat, Ana Jiménez, la infermera de l’EAP Disset de Setembre (El Prat), Emi Ruiz, dues usuàries del programa de Prescripció Social, Isabel Quiñones i Yolanda Ruiz, moderada per la infermera i docent del Departament d’Infermeria de Salut Pública, Salut Mental i Maternoinfantil de la UB, Victoria Morín.

També comptarà amb la presència dels membres d’Infermera virtual, el portal de promoció i educació de la salut del COIB, que faran un taller dinàmic per a totes i tots els assistents.

Més informació i inscripcions aquí!