8 d’abril de 2024

La nova xerrada de l’Aula Salut Sènior del mes d’abril serà el dimarts 16 d’abril, amb la infermera especialista en salut mental i antropòloga, la Dra. Assumpta Rigol.

Les desigualtats de gènere, factor de risc en salut mental de les dones, la nova xerrada de l’Aula Salut Sènior

Des del programa “Expertes 65”, les infermeres de Barcelona continuen promocionant la salut amb l’Aula de Salut Sènior amb la xerrada del mes d’abril “Les desigualtats de gènere, factor de risc en la salut mental de les dones”.

El Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Barcelona (COIB) ha impulsat, a través del programa “Expertes 65”, l’Aula de Salut Sènior per tal de promoure l’envelliment actiu i saludable dels ciutadans sèniors, proporcionant informació sobre els hàbits saludables, els recursos sanitaris, els avenços en l’atenció social i sanitària, etc.

El COIB busca així la manera d’optimitzar el talent de les infermeres jubilades, que són les protagonistes de totes aquestes xerrades. Així, compta amb el saber i l’experiència que ha adquirit les persones sèniors durant la seva trajectòria.

La sessió serà el dimarts 16 d’abril a les 11 h a la seu del COIB, a càrrec de la Dra. Assumpta Rigol, infermera especialista en salut mental i antropòloga, màster en psiquiatria social i experta en gènere i salut i diverses modalitats d’intervenció terapèutica.

Cliqueu per inscriure-us
 

Última xerrada:

  • 21 de maig: "Les imatges exploratòries: Eines per millorar l'atenció a la salut dels ciutadans"

Antoni Hernández, infermer expert en Diagnòstic per a la Imatge de l’Hospital Germans Trias i Pujol. President de la Societat Espanyola d’Infermeria Radiològica.