24 d’abril de 2019

La Comissió Deontològica del COIB ha publicat un nou cas de la col·lecció Ètica en el dia a dia centrat en garantir la seguretat de les persones ateses, en un cas d'aïllament per contacte. Aquests casos pràctics tenen l’objectiu d’aprofundir en la reflexió ètica del tenir cura al voltant de situacions de la pràctica quotidiana.

Garantir la seguretat de la persona atesa, nou cas d'Ètica en el dia a dia

En aquesta nova entrega trimestral d’un cas d’Ètica en el dia a dia, la Comissió Deontològica del COIB ha plantejat una situació en la qual una infermera detecta que part de l'equip no està respectant les normes de seguretat en un cas d'una persona ingressada i que ha d'estar sota normes d'aïllament per contacte. Una situació que posa en risc a la persona atesa pel missatge que es trasllada a alumnes que acompanyen a l'equip, familiars i altres persones que circulen per la unitat.

El cas explica, de forma pràctica, com actuar davant una situació en la que la prioritat és la persona atesa  i amb quins valors i articles del Codi d’Ètica de les Infermeres i Infermers està relacionat el cas.

Consulta o descarrega't el cas: Garantir la seguretat de la persona atesa