FacebookTwitterLinkedInGoogleEnviar...PinterestWhatsapp

Ha obtingut 87 vots a les eleccions parcials celebrades el 8 de juliol de 2021, davant dels 5 que ha aconseguit AR

Maria Romeu, nova vicepresidenta del COIB

Maria Romeu Labayen ha estat proclamada vicepresidenta de la Junta de Govern del COIB, després de la celebració d’eleccions parcials, avui 8 de juliol de 2021. Romeu ha aconseguit 87 vots, davant de l’altre candidat, ARM, que n’ha obtingut 5. També s’ha comptabilitzat un vot nul. En total, doncs, han votat 93 persones col·legiades.

La nova vicepresidenta és infermera especialista en Salut Mental. Treballa a l’Agència de Salut Pública de Catalunya i és professora associada al Departament d’Infermeria de Salut Pública, Salut Mental i Maternoinfantil de la Universitat de Barcelona. És doctora en Infermeria i màster en Cures Infermeres. Com a investigadora, els seus principals temes d’interès són la relació terapèutica i la cura de les persones amb trastorns mentals, especialment de persones amb trastorn límit de la personalitat i la cura de la salut sexual i reproductiva de les dones amb trastorn mental greu.

És vocal de la Junta de Govern de l’Associació Catalana de Professionals de Salut Mental (ACPSM-AEN) i entre els anys 2009 i 2012 va ser vicepresidenta de l’Associació Catalana d’Infermeres de Salut Mental (ASCISAM).