26 de març de 2021

Ocuparà el càrrec de manera temporal, fins a la convocatòria d’eleccions parcials per cobrir aquest lloc i el de la vicepresidència de l’entitat, que està vacant

Núria Fabrellas s’incorpora com a secretària de la Junta de Govern del COIB

Núria Fabrellas Padrés s’incorpora al Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Barcelona com a nova secretària temporal de la Junta de Govern. Fabrellas és infermera, doctora per la Universitat de Barcelona, especialista en pediatria i s’ha format també com a dietista i nutricionista i antropòloga social i cultural. Té una àmplia experiència en l’àmbit assistencial, docent, de recerca i de gestió.

La seva incorporació es deu a la renúncia que va presentar el dimecres 24 de març l’anterior secretària, Eva Gausachs Cucala. Aquest mateix dia, Isabel Mas Masagué també va renunciar al càrrec de vicepresidenta, que ara ha quedat vacant.

La incorporació de Fabrellas, que era suplent a la llista electoral de la candidatura Infermeres 2020, va ser aprovada durant la reunió extraordinària de la Junta de Govern de la corporació que es va celebrar el dijous 25 de març, d’acord amb l’article 53 dels seus estatuts.

Per desig de la mateixa Fabrellas, aquest lloc l’ocuparà de manera temporal, fins que es convoquin eleccions parcials per escollir els càrrecs de vicepresidenta i el de secretària de la Junta de Govern. Segons els estatuts, el COIB té un marge de tres mesos per convocar-les.