Actualitat sanitària

Dilluns s’ha presentat la nova campanya del Departament de Salut “Un hivern sense BRRR” que incentiva als majors de 60 anys, persones amb problemes de salut crònics i condicions de risc, professionals de la salut i embarassades a vacunar-se contra la grip. La campanya també fa una crida a la població a protegir-se de les malalties d’hivern, no només de la grip, com la bronquiolitis i altres patologies víriques i infeccioses, reduint-ne el contagi seguint mesures higièniques com el rentat de mans o l'us de mocadors rebutjables.

Actualitat sanitària

El Departament ha fet públic el seu nomenament. Sardà és infermera geriàtrica i ha desenvolupat la seva carrera professional principalment en l’àmbit de l’atenció sociosanitària així com també en la docència i la recerca. Va formar part de la Junta de Govern del COIB i actualment és membre de la Vocalia d’Infermeria geriàtrica.

Actualitat sanitària

El Boletín Oficial de las Cortes Generales ha publicat l’admissió a tràmit del text de la Proposició de Llei presentada pel sindicat SATSE sobre ràtios infermeres que vol garantir la seguretat de les persones ateses als centres sanitaris i altres àmbits, tal i com recull la informació del Diario Enfermero.