17 d’octubre de 2023

  El Grup Expert d'Esterilització dins de la Vocalia Medicoquirúrgica del Col·legi Oficial d'Infermeres i Infermers de Barcelona (COIB) ha organitzat el 27 de novembre un espai de trobada en una doble sessió a escollir en horari de matí o de tarda amb la seguretat de la persona atesa i del profesional, com a protagonista.

  Espai de Trobada d’Esterilització COIB 2023: Una reflexió monogràfica centrada en la seguretat

  L’espai de trobada d’esterilització se centra en la seguretat entre la persona atesa i el professional, en especial referència al compliment de les pràctiques segures a realitzar en la RUMED; aixó d’altres per la pròpia seguretat del professional. Per aquest motiu, s’ha organitzat aquest espai, dirigit a infermeres, tècniques en cures auxiliars d’infermeria i professionals relacionats i interessats en el procés d’esterilització. L’objectiu principal és identificar les pràctiques segures, reconèixer les pràctiques de no seguretat, aprendre dels errors i compartir les experiències.

  Les places són limitades i les inscripcions es realitzaran en línia emplenant el formulari d’inscripció. Amb el fi que sigui una trobada accessible al màxim de professionals possible, aquesta trobada tindrà sessió de matí i repetició de la mateixa en horari de tarda.

  • Sessió de matí, de 08.30 a 13.00h
  • Sessió de tarda, de 15.30h a 20.00h

  Podeu trobar el programa complet en el següent enllaç