FacebookTwitterLinkedInGoogleEnviar...PinterestWhatsapp
18 de febrer de 2015
  cuentoscoloresweb200.jpgVols consultar els llibres i revistes que tens a la biblioteca del COIB o demanar llibres en préstec? Necessites recursos per fer un treball de cerca o per a la pràctica infermera? El Servei de Biblioteca i Documentació Infermera (SBDI) del COIB t’ofereix un conjunt de serveis que et permetrà fer-ho possible.
   
  El catàleg de la biblioteca et permetrà detectar, a distància, els llibres i revistes que es troben al COIB i d’altres que podràs consultar gratuïtament des de casa. La webteca, un espai actualitzat amb documentació online que trobaràs a la xarxa, et permet trobar documents històrics, guies, protocols, eines per la cerca, teràpies naturals o especialitats.
   
  També teniu la possibilitat de fer qualsevol consulta documental, demanar assessorament bibliogràfic i suport per a fer un treball de cerca, concertant una cita amb la documentalista Maite Framis, responsable del servei, així com fer suggeriments i proposar noves adquisicions per anar millorant els fons de l’SBDI.
   
  La biblioteca està disponible també per consultar llibres, revistes, bases de dades, aplicacions específiques per fer un treball de cerca , sempre amb el suport del personal de la biblioteca. També podràs fer servir els portàtils que tenim a la teva disposició, accedir a bases de dades i fer ús del servei de fotocòpies.
   
  En aquest document trobareu tots els serveis i possibilitats que us ofereix el Servei de Biblioteca i Documentació Infermera del COIB.