FacebookTwitterLinkedInGoogleEnviar...PinterestWhatsapp
25 de gener de 2018

L’Oficina del defensor de l’espectador de RTVE ha informat al COIB que el proper diumenge, 28 de gener, es tractarà la queixa enviada el passat 28 de desembre per la corporació en relació al tractament masclista i sexualitzat que el col·lectiu infermer va rebre en el programa “Telepasión. El Musical”.

“RTVE Responde” tractarà aquest diumenge la queixa enviada pel COIB sobre el tractament vexatori rebut pel col·lectiu infermer al“Telepasión. El Musical”

El Col·legi va enviar al Defensor del Espectador de Radio Televisión Española (RTVE), Àngel Nodal, una carta exposant els fets i els diferents criteris d’autorregulació de l’ens públics que es van considerar vulnerats en l’emissió, la nit del 24 de desembre, del programa “Telepasión. El Musical” i en el que es mostrava a les infermeres, en el seu àmbit de treball, amb una imatge sexualitzada i sesgada.

L’ens públic ha informat que, a banda d’enviar per escrit la resposta oficial, que s’espera rebre en breu, es parlarà de la qüestió en el programa “RTVE Responde”, de La 2, del proper diumenge 28 de gener a les 13,30.

El programa “Telepasión. El Musical” va rebre un allau de crítiques i queixes per part de diferents organitzacions infermeres. Una qüestió que ha arribat també al Congrés dels Diputats en el que alguns grups polítics van tramitar, a principis de gener, preguntes adreçades a l’executiu demanant mesures per evitar que quelcom així torni a passar.