FacebookTwitterLinkedInGoogleEnviar...PinterestWhatsapp
29 de maig de 2018

Gràcies al conveni signat amb el COIB, el Col·legi Oficial d’Infermeria de les Illes Balears (COIBA) contribuirà a la difusió dels continguts d’Infermera virtual i promourà la pròpia eina, potenciant iniciatives de promoció de la salut que es puguin dur a terme a les Illes Balears. Amb aquest acord de col·laboració, Infermera virtual amplia la seva base de col·laboracions incorporant d’altres col·legis professionals que troben en els continguts de la plataforma un referent de qualitat per difondre el coneixement infermer.

El Col·legi Oficial d’Infermeria de les Illes Balears difondrà i promourà Infermera virtual com a eina de promoció de la salut

El president del COIB, Albert Tort Sisó, i la presidenta del COIBA, Rosa Maria Hernández Serra han formalitzat avui l’acord a través del qual el col·legi d’infermeres de les Illes Balears contribuirà en la difusió dels diferents usos de la plataforma Infermera virtual, des de la promoció de la salut, i potenciarà en el seu entorn d’influència les iniciatives de promoció de la salut que du a terme Infermera virtual i que ofereix per exemple a Ajuntaments i d’altres entitats.

 
Infermera virtual té acords amb diferents ajuntaments, entitats i empreses als que ofereix consells de salut que són compartits, per exemple, a través de canals RSS, campanyes o activitats presencials. És el cas del Consorci Sanitari del Maresme, l’Institut de Prestacions d'Assistència Mèdica al Personal Municipal (PAMEM), Fisiogestión, Mutua Universal i 16 ajuntaments de la demarcació de Barcelona. Infermera virtual produeix també les «Històries dels Bonsu» per al sistema de videoinformació de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB), vídeos amb consells de salut per a totes les edats que es veuen a les prop de 2.600 pantalles a estacions de metro, trens, autobusos i centres d’atenció a l’usuari de TMB.

La incorporació del COIBA en la xarxa de col·laboradors d’Infermera virtual és la primera en l’àmbit dels col·legis professionals d’infermeres de la resta de l’Estat. Un model de col·laboració que els responsables de la plataforma esperen fer créixer amb noves incorporacions.

Infermera virtual és un dels portals web d’infermeria referents a Espanya per la qualitat dels seus continguts i la filosofia que suporta el projecte i la seva APP gratuïta per a iOs i Android ha estat la primera aplicació certificada pel Portal AppsSalut de la Generalitat de Catalunya i que assegura l’entorn segur i de confiança en l’ús i el contingut de l’app.