FacebookTwitterLinkedInGoogleEnviar...PinterestWhatsapp
2 de novembre de 2015

petita.JPG

El Col·legi Oficial d'Infermeres i Infermers de Barcelona (COIB) i Genzyme, una companyia del Grup Sanofi, en col·laboració amb la Societat Espanyola d'Infermeria Neurològica (SEDENE) elaboraran continguts sobre esclerosi múltiple al portal de promoció i educació per a la salut Infermera virtual.
 
Sobre la base del conveni signat avui entre el COIB i Genzyme aquests continguts passaran a formar part del corpus del portal amb la intenció d'oferir informació fiable a professionals de la salut i usuaris sobre aquesta malaltia neurodegenerativa.
 
Així mateix, seguint la seva orientació infermera, el portal oferirà consells de salut dirigits a persones amb esclerosi múltiple i al seu entorn perquè puguin viure de forma saludable amb aquesta malaltia.
 
El contingut serà elaborat amb el patrocini de Genzyme i en col·laboració amb experts de SEDENE que garantiran la seva solvència.
 
El president del COIB, Albert Tort, ha mostrat la seva satisfacció davant l'acord i ha insistit en la importància d'entendre la salut "no com un estat de la persona sinó com una forma de vida que les persones poden dur a terme independentment de si tenen o no una malaltia ".
 
Per la seva part el director de la Unitat de Negoci d'Esclerosi Múltiple de Genzyme Joaquín Sancho comenta: "El present i futur de la companyia és seguir treballant per desenvolupar i oferir avenços científics que tinguin un impacte significatiu en les necessitats no cobertes de les persones que pateixen Esclerosi Múltiple, i donar suport a tots els professionals de la salut involucrats en ella, sense oblidar-nos del paper fonamental que juga la infermeria en aquest tipus de malalties greus i cròniques. Sens dubte la innovació és un dels valors de Genzyme no només pel que fa a tractaments sinó a oferir eines noves com aquesta primera fitxa digital de contingut infermer sobre EM.”
 
"La cooperació de la indústria farmacèutica amb associacions professionals, com en aquest cas el COIB, és un clar exemple de bones pràctiques que tenen com a objectiu principal intentar oferir la millor assistència sanitària als pacients" ha afegit Sancho.