FacebookTwitterLinkedInGoogleEnviar...PinterestWhatsapp
15 d’octubre de 2018

Entre els mesos d’octubre i desembre tindran lloc tres tallers al Casal de Gent Gran Quatre Cantons al barri del Poblenou. Després dels tallers celebrats a l’abril, els diferents autors de les fitxes de contingut del portal de promoció de la salut n’impartiran de nous amb l’objectiu de promoure hàbits saludables, potenciar l’autonomia de les persones en la presa de decisions sobre salut amb el suport del portal i donar a conèixer l’eina al barri.

Nous tallers d’Infermera virtual per apropar la salut al barri

Aquestes activitats s’emmarquen en els 10 anys d’ençà que el projecte va sortir a la xarxa i que se celebrarà el proper 2019. Per anar escalfant motors, Infermera virtual vol traspassar les barreres de la virtualitat i oferir una sèrie de tallers a la ciutadania sobre hàbits saludables que imparteixen els mateixos experts autors de les fitxes de contingut sobre els consells de salut del portal.

Els tallers programats per aquesta tardor tindran lloc de 10 a 11.30 hores i són els següents:

  • Bona Postura. Bona salut, impartit per la infermera Eva Martínez i la fisioterapeuta Imma Campabadal. (22 d’octubre)
  • Com tenir cura dels nostres peus, per Clara Boté i Elisenda Garcia. (20 de novembre)
  • Pilars de l’envelliment actiu, per la infermera Montserrat Suriñach i que tractarà sobre els hàbits per un envelliment actiu com la participació, la seguretat i la salut, sobre el qual s’aprofundirà. (10 de desembre)

 

Nous tallers d’Infermera virtual per apropar la salut al barri


Els tallers són gratuïts i estan oberts a tot el barri.  Les inscripcions es poden fer a la secretaria del Casal de Gent Gran Quatre Cantons.