FacebookTwitterLinkedInGoogleEnviar...PinterestWhatsapp

La Unidad de Investigación en Cuidados de Salud (Investén) del Instituto de Salud Carlos III ha escollit Barcelona com a seu del XXIII Encuentro Internacional de Investigación en Cuidados, que es farà el novembre del 2019. Comptarà amb el COIB i l’Escola d’Infermeria de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut de la Universitat de Barcelona com a coorganitzadors. 

Investén designa Barcelona per acollir el congrés del 2019

En el marc del XXII Encuentro Internacional de Investigación en Cuidados que s’ha dut a terme a Còrdova la setmana passada, s’ha anunciat que Barcelona serà la ciutat que acollirà les properes jornades previstes i que es faran del 20 al 22 de novembre del 2019.

Una candidatura que ha estat presentada per Albert Tort, president del COIB i Pilar Delgado, directora de l’Escola d’Infermeria de la UB (Bellvitge) i vicedegana de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut de la UB. 

Aquestes importants jornades nacionals, que reuneixen més 600 professionals per compartir coneixements sobre les últimes investigacions en Infermeria, ja van passar per Catalunya el 2013, a Lleida.

Investén 2019 es farà a la l’edifici històric de la Universitat de Barcelona.

 

Investén designa Barcelona per acollir el congrés del 2019