FacebookTwitterLinkedInGoogleEnviar...PinterestWhatsapp
20 de març de 2017

Infermera virtual produeix els vídeos amb consells de salut per a totes les edats. Les històries, que seran diferents cada mes, arranquen amb un vídeo sobre l’assetjament escolar.

“Les històries dels Bonsu” arriben a MouTV per promoure hàbits saludables entre els usuaris de Transports Metropolitans de Barcelona

La família Bonsu, personatges creats per Infermera virtual per fer arribar consells d’educació i promoció de la salut a la ciutadania, arriben al MouTV, el sistema de videoinformació de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) amb prop de 2.600 pantalles a estacions de metro, trens, autobusos i centres d’atenció a l’usuari. Cada mes, MouTV difondrà un capítol de “Les històries dels Bonsu” en les que es donaran consells de salut adreçats a totes les edats. Unes històries que s’inicien amb un capítol dedicat a l’assetjament escolar.

Els vídeos estan especialment pensats per implicar i apoderar les persones en el manteniment d’hàbits i estils de vida saludables. “Els Bonsu són procedents del planeta Gulnac en la qual conviuen tres generacions: pares, fills de diferents edats i avis que viuen situacions molt identificables  tant pels més petits com pels adults”, explica Marc Fortes, infermer i coordinador d’Infermera virtual, “i ens permet traslladar consells de salut d’una manera molt amena i ràpida, ideal per veure-ho durant un trajecte en metro i bus”.

La col·laboració entre TMB i Infermera virtual per promoure hàbits saludables es va iniciar fa dos anys amb la creació de consells de salut adreçats als més de 7.000 treballadors de la xarxa del transport públic. Uns consells elaborats a partir del contingut d’Infermera virtual, que està elaborat i actualitzat per una setantena d’infermeres i infermers experts.

Què és Infermera virtual?

La Infermera virtual ( Iv ) és un actiu per la salut, un recurs que potencia la capacitat de les persones, les comunitats i les poblacions per mantenir la salut i el benestar. Com a portal de promoció i educació per la salut vol ser un espai virtual de coneixement i interrelació amb l'usuari, alhora que un instrument de treball per les infermeres i a disposició de tots els professionals del sector de la salut, educativa i social. Iv, projecte clau del Col·legi Oficial d' Infermeres i Infermers de Barcelona i en constant creixement, està conceptuat per capacitar les persones a participar de les decisions que afecten la seva salut a través del coneixement infermer. El portal, amb una mitjana de 35.000 usuaris únics mensual, ha estat considerat com un dels 5 portals webs d'infermeria més influents, segons tuenfermera.net.