FacebookTwitterLinkedInGoogleEnviar...PinterestWhatsapp
5 de maig de 2014
  foto llotjaweb.jpg
  El Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Barcelona (COIB) i el FC Barcelona han acordat promoure consells de salut per garantir una bona alimentació als més petits de la casa. Periòdicament, a través de diversos projectes online de la Fundació del FC Barcelona s’inclouran recomanacions procedents d’Infermera virtual, el portal de promoció i educació de la salut del COIB.
   
  Coincidint amb el partit del FC Barcelona i el Getafe, que s’ha celebrat aquest dissabte, el president del COIB, Albert Tort i Sisó i el gerent del COIB, Joan Conesa, el president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, i el vicepresident primer de la Fundació FCB, Ramon Pont, s’han fet la fotografia de rigor a la llotja, després de la firma del conveni entre ambdues institucions.
   
   
  D’esquerra a dreta: Joan Conesa, gerent del COIB, Josep Maria
  Bartomeu, president del FC Barcelona, Albert Tort, president del
  COIB, i Ramon Pont, vicepresident primer de la Fundació FCB.
   
   
  A partir del contingut del portal Infermera virtual elaborat per una cinquantena d’infermeres i infermers experts, els nens i nenes aprendran a conèixer quins són els beneficis de sopar bé, de fer una bona digestió i de mantenir el berenar per completar la dieta diària.
   
  Per què cal mastegar bé quan mengem? Sabies que un sopar saludable afavoreix el nostre descans? El fluor ens ajuda a prevenir les càries i el berenar és bon àpat per complementar la dieta diària. Aquests són alguns dels consells que es divulgaran a través de diversos suports online de la Fundació FC Barcelona.
   
  El president del COIB, Albert Tort, ha mostrat la seva satisfacció per aquest acord, que considera un “bon punt de partida per tal que les infermeres i infermers puguem difondre hàbits saludables entre els més petits de la casa i les famílies, prenent de partida la promoció de l’educació i els valors positius de l’esport”, valors coincidents amb els objectius de la Fundació FC Barcelona a través dels programes adreçats a la infància.
   
  Què és Infermera virtual? 
   
  Infermera virtual és el primer portal que ofereix consells de salut científics i rigorosos elaborats per professionals especialistes explicats amb un llenguatge entenedor a l’abast de tothom. També és únic en el seu caràcter ja que no està enfocat des de la malaltia sinó des de la salut, és a dir, que se centra en la promoció d’hàbits saludables que ens facin viure de manera autònoma.
   
  Es tracta d'un projecte de divulgació 2.0 que vol capacitar les persones per prendre decisions sobre la seva pròpia salut per tal d’aconseguir una societat més sana i una atenció sanitària més sostenible. Es una iniciativa del COIB que compta amb el suport de més d’una vintena d’institucions de l’àmbit de l’administració, de l’àmbit acadèmic i científic i també empreses privades.